Въпрос за амортисьори

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Въпрос за амортисьори

Мнениеот bomber » Чет 14 авг 2008 17:34

Та решил съм да сменям 4-те амортисьора и съм се спрял на марката боге.Има 3 варианта:маслени, газови и Boge turbo, които са някакви двойно действащи газови :) Смятам да сложа малко по-ниски пружини и се чудя кой от 3-те вида да избера. Искам колата, като завивам, да се поклаща минимално. Мисля обаче,че това не може да се постигне с обикновен маслен амортисьор или греша и другото ме питане е дали газовият е по твърд и се натиска по- трудно от масления :) Благодаря :D

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 14 авг 2008 18:04

Колега аз съм с Boge Turbo от два месеца,не мога да изкажа някакви кой знае какви суперлативи очаквах да са по твърди.Инъче колата стои доста добре в завоите даже и при опит да я заиграя на по остър завой не мърда което е добре.По принцип това което искаш ти е комбинация от правилно подбрани амортесьори,пружини и гуми,аз съм с 16 цола на 215 което също е голям фактор за стабилност.Ако сега трябваше пак да купувам амортесьори щях да се поинтересувам по подробно за какво иде реч.

Потребителски аватар
Danny boy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Danny boy » Чет 14 авг 2008 21:51

kayaba са доста твърди,поне за мене още не мога да им свикна,а за накланянето настраи си иска яки пружинки.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Пет 15 авг 2008 11:18

:(

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”