Въпрос за автокаско
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за автокаско
Значи имам пълно каско в Дженерали. Преди около 3 месеца някой ми беше ожулил бронята съвсем леко. Ходих в Дженерали и ми описаха щетата и ми казаха ако искам да боядисам цялата броня и те ше ми дадат парите после. Да ама отначало не намерих бояджия и повече не съм се занимавал. Оттогава въобще не съм ходил в Дженерали. Днес един познат ми каза че ако си описал щета и после не я оправиш и не идеш да ти я платят, каското се "анулирало", демек ако сега стане нещо недай Боже и отида нищо повече няма да ми дадат. Вярно ли е това......
- rumboni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
глупости
- rumboni
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
на гърба на полицата май пише всичко.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за автокаско
глупостиVw_wV написа:Значи имам пълно каско в Дженерали. Преди около 3 месеца някой ми беше ожулил бронята съвсем леко. Ходих в Дженерали и ми описаха щетата и ми казаха ако искам да боядисам цялата броня и те ше ми дадат парите после. Да ама отначало не намерих бояджия и повече не съм се занимавал. Оттогава въобще не съм ходил в Дженерали. Днес един познат ми каза че ако си описал щета и после не я оправиш и не идеш да ти я платят, каското се "анулирало", демек ако сега стане нещо недай Боже и отида нищо повече няма да ми дадат. Вярно ли е това......

като си оправиш бронята ходи да ти напишат добавък че е отстранена щетата
Да ползвам темата на колегата, за да не пускам нова
Въпросът ми е следния, приятел наскоро катастрофира, има каско в армеец, обаче тъй като е изпуснал да плати доколкото разбрах две вноски и ПТП-то е станало по това време, му отказват да му изплатят щетите въпреки, че е готов да си довнесе вноските до края на годината. Нека запознатите да кажат такава ли е практиката и каското невалидно ли е?
Благодаря!

Въпросът ми е следния, приятел наскоро катастрофира, има каско в армеец, обаче тъй като е изпуснал да плати доколкото разбрах две вноски и ПТП-то е станало по това време, му отказват да му изплатят щетите въпреки, че е готов да си довнесе вноските до края на годината. Нека запознатите да кажат такава ли е практиката и каското невалидно ли е?
Благодаря!
- bobo7
- форумно КГБ
- Автомобил:
- Двигател: AGN
- Контакти:
сори, ако е изпусна гори
не прочетох пак целя пост

не прочетох пак целя пост

Последна промяна от bobo7 на Пет 15 авг 2008 13:40, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
гори!Slayera написа:Да ползвам темата на колегата, за да не пускам нова![]()
Благодаря!
това ми звучи като един пич
-ае днес ще дойда ае утре....и така 1 месец идва
обаче пада градушка и тоя пич ми звъни защото колата му е на канче
и ми задава следния въпрос
може ли да я застраховам така без да я описват и после застрахователите да ми я оправят

ми къде е спал преди един месец

п.п та и твоя приятел е изял дървото и са иска да дава пари ама те не му ги искат