Капачки задължително гладки, онез ВиК гайки не искам да ги виждам

С какви спирачки си..

Явно трябва да почнат да ги продават в кит с вежди от г60
   Явно трябва да почнат да ги продават в кит с вежди от г60  

На мен лично ... със старата джанта ми харесваше повече ! Единственно с черна джанта тази джета ще изглежда по добре според мен или с нещо по "нежничко" като можел ... това си е мое мнение, иначе джантата е много добра !
 Колата е всекидневка и това е една от причините да остана на 15",освен това не ми се губи част от пърфоманса
 Колата е всекидневка и това е една от причините да остана на 15",освен това не ми се губи част от пърфоманса   за сметка на визията.
 за сметка на визията. 

),колата вече е с джанти AZEV 16X7,5 невероятно запазени с оригиналните капачки,надписи
 ),колата вече е с джанти AZEV 16X7,5 невероятно запазени с оригиналните капачки,надписи  ,eдна от любимите ми джанти,вчера им намерих четири прекрасни гуми 195/45/16 и всичко си дойде по местата.Сложих нова оригинална решетка без емблема FK(благорение на колегата gas),също и оригинална вежда над фаровете(благорение на Илко и Митачето
 ,eдна от любимите ми джанти,вчера им намерих четири прекрасни гуми 195/45/16 и всичко си дойде по местата.Сложих нова оригинална решетка без емблема FK(благорение на колегата gas),също и оригинална вежда над фаровете(благорение на Илко и Митачето  ) Eто и малко снимки от днес
 ) Eто и малко снимки от днес  

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта