пак за автомобилното фолио
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Между Варна и Добрич пътя, който е през Албена обаче! Там има едно село Рогачево - ТАМ!
www.miro-folio.com
www.miro-folio.com
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pRo_4_LiFe написа:Между Варна и Добрич пътя, който е през Албена обаче! Там има едно село Рогачево - ТАМ!
www.miro-folio.com
за рогачево не знам точно къде е .. но за варна със сигурност слагат в сервиз КОБРА които се занимават със стикла.. във варна картинг пистата.. като се спускаш по баира към технически университет варна (или иначе казано посока центъра) 200 метра някъде преди отбивката за технически университет от ляво на пътя има мн голяма табела ПРОФИЛ КО (като биоборд е) и точно под нея има една широка пресечка.. там вече се вижда сервиза който се занимава със стъкла и лепи фолио(като фолиото се продава при тях)
http://bgmaps.com/map.asp?sid=740b219b3 ... =&oType=49
п.с. някаква информация за цените при миро ? става дума за затъмняване на стъкла
за LLUMAR ще изчакам някой като провери да сподели
-
- Автомобил:
- Двигател:
nai dobroto folio spored men e na 3M
3M™ Crystalline Automotive Window Films sled tova e
3M™ Color-Stable Automotive Window Films
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... indowFilm/
dojivotna garancia bez metal i ne prechi na cell telefona i GPS
niakoi znaeli kade v sofia go ima?
mod edit: brabus
Това правило прочете ли?
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
Виждам, че си нов във форума. Като отидеш на мнението си има бутон Промени. Натискаш го и си превеждаш въпроса.
3M™ Crystalline Automotive Window Films sled tova e
3M™ Color-Stable Automotive Window Films
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/e ... indowFilm/
dojivotna garancia bez metal i ne prechi na cell telefona i GPS
niakoi znaeli kade v sofia go ima?
mod edit: brabus
Това правило прочете ли?
Писането на кирилица и на български език е задължително!!! Ако нямате инсталирана кирилица, ползвайте бутона на KREDOR, намиращ се над полето за Вашия текст.
Виждам, че си нов във форума. Като отидеш на мнението си има бутон Промени. Натискаш го и си превеждаш въпроса.
- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
а няма ли да е по-лесно ако стъклата на вратите се свалят ? Понеже и аз мисля да си слагам фолио и ще мие по-лесно да сваля стъклата , така че фолиото да е по цялото стъкло . Само незнам дали ще мога да го направя понеже си нямам и на представа за кфо става на въпрос . Някои знае ли от къде мога да си намера хубаво и качествено фолио ( най-добре ще е ако е от Пазарджик или Пловдив , понеже са ми по на близо ) трябвами такова , през което да несе вийда нищо вътре , но от вътре на вънка да е като ден ( е смисал да не е прекалено тъмно де ) очаквам разумни решения 

- LuIS
- Автомобил: Audi A4 S-Line 2002
- Двигател: 1.9 AWX
Deo88 написа:а няма ли да е по-лесно ако стъклата на вратите се свалят ? Понеже и аз мисля да си слагам фолио и ще мие по-лесно да сваля стъклата , така че фолиото да е по цялото стъкло . Само незнам дали ще мога да го направя понеже си нямам и на представа за кфо става на въпрос . Някои знае ли от къде мога да си намера хубаво и качествено фолио ( най-добре ще е ако е от Пазарджик или Пловдив , понеже са ми по на близо ) трябвами такова , през което да несе вийда нищо вътре , но от вътре на вънка да е като ден ( е смисал да не е прекалено тъмно де ) очаквам разумни решения
срещу стадион Ботев има магазин за американско фолио
Относно марките фолио.
Понеже човека питаше за LLumar ...
Аз стигнах до следния извод.
Трите основни марки фолиа за стъкло са 3M, LLumar и Madico.
Трите фирми са лидери в производството на фолио. Общо взето като качество са на едно ниво. Разликите са минимални, но нямам как да разберем точните предимства и недостатъци на всяка марка.
3М е най-скъпото и се продава на дребно единствено на 7-ми километър в J&J (София). Цената е около 43-46лв. на метър. Навсякъде слагат 3М, но не го продават освен на цяла ролка.
Човекът който ми слага моето фолио работи само с LLumar и Madico. Неговото мнение е, че не си заслужава да слагаш по скъпо фолио(3М) защото като качество и трайсност са еднакви. Съответно от зеленикавото фолио казва че по добри са LLumar, а графитената гама на Madico. Цената е малко по ниска от на 3М.
За моето поло - 2 задни и стъклото на багажника ми струваше 170лв. Дава минимум 5г. гаранция. Предпочитам да ги дам и да знам че винаги може да го оправи ако се прецака.
Тва е от мен
успех!
Аз стигнах до следния извод.
Трите основни марки фолиа за стъкло са 3M, LLumar и Madico.
Трите фирми са лидери в производството на фолио. Общо взето като качество са на едно ниво. Разликите са минимални, но нямам как да разберем точните предимства и недостатъци на всяка марка.
3М е най-скъпото и се продава на дребно единствено на 7-ми километър в J&J (София). Цената е около 43-46лв. на метър. Навсякъде слагат 3М, но не го продават освен на цяла ролка.
Човекът който ми слага моето фолио работи само с LLumar и Madico. Неговото мнение е, че не си заслужава да слагаш по скъпо фолио(3М) защото като качество и трайсност са еднакви. Съответно от зеленикавото фолио казва че по добри са LLumar, а графитената гама на Madico. Цената е малко по ниска от на 3М.
За моето поло - 2 задни и стъклото на багажника ми струваше 170лв. Дава минимум 5г. гаранция. Предпочитам да ги дам и да знам че винаги може да го оправи ако се прецака.
Тва е от мен

- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз сложих лумар.32 лева на квадрат,порачах го от софия.ако някой иска мога да му дам маил на човека от фирмата която го продава.има доста модели.фолиото ми излезе 110 лева,даже остана парче за още един заден прозорец.монтажа 60 лева тук в бургас при едно момче.снимки в гаража имам.фолиото е най тъмното
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
http://www.llumar.hu/bg/index.php
gmb_1975@abv.bg - това е майла на човек от фирмата която го продава,избери си модел от сайта и му пиши каде да го прати.можеш и да го разпиташ ако нещо не ти е ясно.ширината на фолиото е 1.60 м. и ти режат колкото искаш на тази ширина.успех колега
gmb_1975@abv.bg - това е майла на човек от фирмата която го продава,избери си модел от сайта и му пиши каде да го прати.можеш и да го разпиташ ако нещо не ти е ясно.ширината на фолиото е 1.60 м. и ти режат колкото искаш на тази ширина.успех колега
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Peteff написа:http://www.llumar.hu/bg/index.php
Не е 1.60 м. , а е 1.52 м. !!!