въпрос за боята и кат

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
dkalfov
Автомобил: corrado
Двигател: pg
Контакти:

въпрос за боята и кат

Мнениеот dkalfov » Съб 16 авг 2008 15:01

здравейте днес си взех едно сиво фолио наподобяващо рифелова ламарина дали ще ми правят проблеми органите на реда,ако го залепя на предния капак,защото колата е синя ....

благодаря предварително....

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Съб 16 авг 2008 15:07

Ти от кое село край София си? :dummy:

Фолио тип-рифелова ламарина на предния капак- "Боже,колко мъка има по тоя свят боже!" казал Моканина! :bishop

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 16 авг 2008 15:12

искам мнения по въпроса ако може,ако не подминавайте темата нека спамът остане под възглавниците ви, това си е моята кола и ще лепа каквото искам.да оточня живея в софия както и предците ми от доста поколения назад....

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 16 авг 2008 15:14

лъска ли много тази джиджавка :roll:
ако да си мисля че ще си имаш проблеми ...
ама лично мнение ако ти е скучно го боядисай черен 8)
подминах едно синьо поло с черен капак и джантички миналата седмица голям чук изглеждаше

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 16 авг 2008 15:18

Smoke написа:лъска ли много тази джиджавка :roll:
ако да си мисля че ще си имаш проблеми ...
ама лично мнение ако ти е скучно го боядисай черен 8)
подминах едно синьо поло с черен капак и джантички миналата седмица голям чук изглеждаше
не е много лъскаво,знам аз още се чудя де какво да е бях харесал едно карбоново но беше на тясна лента и трябваше да снаждам и щеше да е гадно а това е 90см и е екстра но ме притесняват органите на реда дали няма да ми пищят за цветовете

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 16 авг 2008 15:21

цвета на капака ми е с 1 идея по-различен от този на купето като цяло...нямам проблеми..но започнаха по-често да ме спират за проверка...но...
сериозно се замисли дали искаш да го причиниш на колата това нещо.
пак ти казвам потърси снимки на комбинацията с черния капак....много ме изкефи как стои.той човека може да го е взел от морга ако неговия е станал на хармоника и да не усеща ама на мен поне ми хвана окото.
пп.аджеба не е ли форумно полото?с Хасковска регистрация беше...

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Съб 16 авг 2008 15:37

колега за най добре минаваш през кат да я регистрираш така и после си пееш. На мене ми дадоха допълнителна снимка на колата така както е към талона и сега хоп някой катаджия ми изрипи изотзад храстите и вика какво е това на капака и аз викам това същото дет е и на снимката с талона :twisted: и нашия увисне хиихихих

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 16 авг 2008 15:40

Golf`mafia написа:колега за най добре минаваш през кат да я регистрираш така и после си пееш. На мене ми дадоха допълнителна снимка на колата така както е към талона и сега хоп някой катаджия ми изрипи изотзад храстите и вика какво е това на капака и аз викам това същото дет е и на снимката с талона :twisted: и нашия увисне хиихихих
а смениха ли ти големия талон и колко време е разправията че през седмицата съм на работа и нямам много ....

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 16 авг 2008 15:41

колко струва това фолио...трябва ми и на мен /БОЖЕ ОПАЗИ НЕ ЗА КОЛАТА / :roll:

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 16 авг 2008 15:47

chefito написа:колко струва това фолио...трябва ми и на мен /БОЖЕ ОПАЗИ НЕ ЗА КОЛАТА / :roll:
15-20 лева някъде за 1.5 на 0.9м в домко

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Съб 16 авг 2008 15:56

chefito написа:колко струва това фолио...трябва ми и на мен /БОЖЕ ОПАЗИ НЕ ЗА КОЛАТА / :roll:

Тебе ако те забележа пак на 'Младежка' в четвъртък в 19 часа, а после не се появиш на сбирката лично ще ти олепя колата с гланцови блокчета! mhihi mhihi mhihi
Хора, не се гъбаркайте с колегата и фолиото му!
И аз не разбирам как може да искаш да си маскираш колата на Опел, оставяйки я нарочно да ръждяса, ама.... сега е хит! :dontknow:

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Съб 16 авг 2008 16:03

dkalfov написа:
Golf`mafia написа:колега за най добре минаваш през кат да я регистрираш така и после си пееш. На мене ми дадоха допълнителна снимка на колата така както е към талона и сега хоп някой катаджия ми изрипи изотзад храстите и вика какво е това на капака и аз викам това същото дет е и на снимката с талона :twisted: и нашия увисне хиихихих
а смениха ли ти големия талон и колко време е разправията че през седмицата съм на работа и нямам много ....

жалко че миналия собственик е преминал през процедурата и не мога да ти кажа точно но знам че понякога е и проблем и не искат да регистрират такива коли иначе аз сменях талона при покупката на колата ама сам и комплект с снимката

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Съб 16 авг 2008 16:07

Golf`mafia написа:
dkalfov написа:

жалко че миналия собственик е преминал през процедурата и не мога да ти кажа точно но знам че понякога е и проблем и не искат да регистрират такива коли иначе аз сменях талона при покупката на колата ама сам и комплект с снимката.Впрочем какво говорите на човека как да си кара колата негова си е ако иска и боята ще си махне само по ръжда да кара :twisted: аз като имам рисунка на капака да взема да я махна щото некой не го кефило и било селски тунинг или........

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Съб 16 авг 2008 16:10

radotom написа:

Тебе ако те забележа пак на 'Младежка' в четвъртък в 19 часа, а после не се появиш на сбирката лично ще ти олепя колата с гланцови блокчета! mhihi mhihi mhihi
Хора, не се гъбаркайте с колегата и фолиото му!
И аз не разбирам как може да искаш да си маскираш колата на Опел, оставяйки я нарочно да ръждяса, ама.... сега е хит! :dontknow:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ще ви убия....идвайте в Портокали при мен на тия срещи да ми правите оборот поне :roll: /еб@х са алчното копеле/

dkalfov
Контакти:

Мнениеот dkalfov » Съб 16 авг 2008 19:43

нека някой колега админ да заключва трие и т.н. навлезна много спама в нея и си реших проблема

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”