колеги замислил съм едно нещо но ми трябва малко помощ.
смятам да внедря един R32 в голф 3 или корадо(не съм решил още кое да е от двете),но не съм сигурен каква скоростна кутия трябва да сложа. понеже тази на R 32-то е за 4motion задвижване не знам дали може да се пригоди само за предно като при голфа и корадото или ще трябва да търся некаква друга кутия,под вапрос са ми и полуоските така че ако имате идеи и предложения ще съм благодарен да ги споделите.
R 32 проект
- don_pepone
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- don_pepone
- Автомобил:
- Двигател:
- don_pepone
- Автомобил:
- Двигател:
Е какъв ти е проблема?! Взимаш една кутия с полуоски от ВР6 ,Г60 или АБФ каквато намериш и я слагаш. Но твоята работа е малко "рибата в морето......." нали се сещаш. А и ако знаеш освен двигател от колко много други неща ще имаш нужда(те ще излязат в последствие)ще те заболи глава. Ако евентуално решиш да го слагаш в нещо най лесно ще влезе в ГОЛФ 3
- naneK
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:А и ако знаеш освен двигател от колко много други неща ще имаш нужда(те ще излязат в последствие)ще те заболи глава.
Дам, колегата е много прав.
Отначало всичко изглежда много "цветно" като на приказка, но никой не се замисля и не предвижда малките работи.

Колега искренно се надявам да видя тоя мотор в кош на г3 или корадо и в бг.
Не си ли ровил в нета, има такива проекти. Просто потърси, аз съм засичал доста такива архивни снимки в процес на работа... в нета.
Нужно е време да ги откриеш, но ако се поровиш по обстойно, ще отриеш жокери.

ПП. Тоя мотор ако се направи да задвижва само предните колела ще му трябва корава кутия.
Защото предполагам нямаш намерение да го караш кротко.

- prokopoff
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:Е какъв ти е проблема?! Взимаш една кутия с полуоски от ВР6 ,Г60 или АБФ
А дали си обърнал внимание, че Г60 и АБФ са наклонени на зад а ВР6 напред няма начин кутия от Г60/АБФ да се монтира на ВР6 и обратно
Вариятна му е кутия от ВР6 ,но не съм 100% сигурен и за нея, другата възможност е от голф 4 ВР5 пак е наклонен на пред
- don_pepone
- Автомобил:
- Двигател:
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти: