сервиз на Б5
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
сервиз на Б5
Здравейте колеги днес ми изписа на таблото че колата ми е за сервиза за 1 път ми го прави та имам следния въпрос. Значи изписа това : service 01 L. Изписа го и после се скри. Маслото трябва да се смени на 127000 колата сега е на 126000 (б5 1.6 бензин) Та въпроса ми е какво означава това 01 L нещо за маслото ли е, 1 литър ли е (но за какво) и защо ми изписа този сервиз като не съм закъснял все още за смяната. Мерси предварително за отговорите.
- bobipepi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имаше на няколко места описано как да си нулираш показанията - потърси във форума.Аз не разчитам на тях а си следя километрите за смяната на маслото.На мен ми го изписва на 20к и ако чакам тези показания. . .Зависи на колко хиляди ти е настроен да изписва.И пише ОIL service.Ако не пишеш в Google - зануляване на oil service - и ще ти излезе това което търсиш
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега знам как да го нулирам. И аз не чакам да ми изпише сервис преди да сменя консумативи, но въпроса ми беше друг. Каква е причината да го изпише толко рано при положение че не съм закъснял със сервис и защо не ми изписва oil а ми изписва следното service 01 l та въпроса ми е какво точно е това 01 l търсих но не намерих в търсачката мерси предварително на отзовалите се.
- slav4on
- Автомобил:
- Двигател:
Да колега мойто нз на колко е настроено но това не ми е важно. Защото от темите разбрах че трябва да пише сервис ойл или нещо подобно а на мен ми изписа servie 01 l и не е пищял зумера и само го изписа запалих изгаси се и повече не го е писало. Та въпроса ми е какво е това 01 l. Ако някой знае ще съм му много благодарен. Заредих бензин дадох на контакт видях че го изписа паля изчезна и повече няма помен от него зумер не е пищял. Мерси предварително