Как мога да оправя този проблем?
Проблем със субтитрите на dvd-то?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Проблем със субтитрите на dvd-то?
Вчера си взех Dvd Pioneer 3900. Чете DivX обаче нещо не ми изкарва субтитрите както трябва. Изкарва ми някакви все едно са на испански...
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Това, че чете DivX далеч не е всичко колега
Както сам си се убедил очевидно има проблем с кирилизацията...
Вариантите са два:
1. Влизаш по менютата и настройваш целия плеар на руски (стига да е възможно)
2. Ако горното не става отиваш в гаранционния сервиз и с/у известна сума ще ги помолиш да ти го кирилизират.
Както каза и модератора, когато записваш DiveX на диск, за да ти разпознава плеара буквите трябва името на видео файла да е 1 към 1 с името на субтитрите. Ако дори един символ се различава при пускането на плеара няма да имаш букви към филма
За DVD филмите това не важи защото там буквите са в имидж стрийм и излизат ако ще плеара да е настроен за марсианския пазар
Това е от мен
Успех ти желая и пиши каква е развръзката
Както сам си се убедил очевидно има проблем с кирилизацията...
Вариантите са два:
1. Влизаш по менютата и настройваш целия плеар на руски (стига да е възможно)
2. Ако горното не става отиваш в гаранционния сервиз и с/у известна сума ще ги помолиш да ти го кирилизират.
Както каза и модератора, когато записваш DiveX на диск, за да ти разпознава плеара буквите трябва името на видео файла да е 1 към 1 с името на субтитрите. Ако дори един символ се различава при пускането на плеара няма да имаш букви към филма
За DVD филмите това не важи защото там буквите са в имидж стрийм и излизат ако ще плеара да е настроен за марсианския пазар
Това е от мен
Успех ти желая и пиши каква е развръзката
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
С всички филми ли го прави или само с въпросния диск?
Ако е с всички - нарамваш ДВД-то и отиваш в магазина да ти сменят фърмуера. Ако се опъват вдигаш скандал, дъжни са да ти го продадат работещо коректно с кирилица. На мен преди 4-5 години така се опитаха да ми пробутат една Тошиба, която си четеше кирилицата, но бъркаше препинателните знаци. Още в магазина ми изровиха диск с нов фърмуер и го оправиха.
Ако е с всички - нарамваш ДВД-то и отиваш в магазина да ти сменят фърмуера. Ако се опъват вдигаш скандал, дъжни са да ти го продадат работещо коректно с кирилица. На мен преди 4-5 години така се опитаха да ми пробутат една Тошиба, която си четеше кирилицата, но бъркаше препинателните знаци. Още в магазина ми изровиха диск с нов фърмуер и го оправиха.
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Има такава тема вече, мисля че беше на Скуба и аз го имам същия проблем и след всички настройки, за които споменахте пак Дивия хикс неще да чете субове, а нормалните двд купени от пазара си ги чете.Май остава варианта с фирм уеара поне за мен, аз мойто още несъм го оправил.Колега пиши как се развиват нещата при тебе.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”