Проблеми при смяна на консумативи на Г4?
Dorian написа:От автомивка Роли(която е на ул.Мир) тръгваш нагоре към хлебозавода и след 50м в дясно има сервиз със големи сини врати и пише ARAL.Взимат 6лв. за смяна на масло ако искаш с исмукване ако искаш с източване,а и филтри и масла имат в наличност
Еми то всичко хубаво но улица мир е бая дълга.Дали ще го намеря защото незнам каде е хлебозавода. Ако тръгна посока болниците, преди или след околовръсното е?
- Dorian
- Автомобил: Golf 4 TDI
- Двигател: AHF
khbhy написа:А знаеш ли поне името или до колко часа работят?
Като тръгнеш от мир там където е М-САТ кабелната нагоре посока околовръстното стигаш 2-рия светофат и на самото кръстовище е автомивка Роли минаваш покрай нея и 50м нагоре в дясно е Сервиза с големи сини врати пише и Арал там.Няма начин данего видиш те там са 3 огромни сини врати
0888635345-Цецо това е шефа на сервиза
А иначе сервиза работи от 9.00-18.00ч.
Dorian написа:khbhy написа:А знаеш ли поне името или до колко часа работят?
Като тръгнеш от мир там където е М-САТ кабелната нагоре посока околовръстното стигаш 2-рия светофат и на самото кръстовище е автомивка Роли минаваш покрай нея и 50м нагоре в дясно е Сервиза с големи сини врати пише и Арал там.Няма начин данего видиш те там са 3 огромни сини врати
0888635345-Цецо това е шефа на сервиза
А иначе сервиза работи от 9.00-18.00ч.
мерси

luciano написа:Неиздържамв багажника е....и трябва да махнеш задна дясна врата - Успех
Никаде не намерих тема в която да пише! Ако знаех щях ли да питам?!? Знам че е някаде зад двигателя обаче незнам точно каде. Ако трябва да махам капака ще ми трябват специялни ключета. Ко си се развикал тука. Да го е стах човек да попита нещо

Adnan написа:Само един въпрос нали искаш да сменяш масло и филтъра. Масло + филтър = 60 - 70 лв. Толкова ли не ти се дават 5 лв. за смяна ?
Не е въпроса до парите. Досега съм дал 105лв за масло и филтър. Бях решил да ходя да ми го сменят някаде ама неделя един приятел ми каза че дядо му имал канал и предложи да отидем там да го сменим и затова искам сам да си го сменя, че да се науча.
Dorian написа:Първо напиши с кой двигател си![]()
Иначе при ТДИ масления филтър е от предната страна до радиатора и представлява една метална чашка която се развива и вътре е ''пълнителя'' или казано по-простичко новия филтър който е хартиен, при бензинките незнам как е но предполагам че щее така
Писал съм че съм 1,9 тди 110к.с. още в 1-вия пост, но както и да е

тука намерих една полезна тема:
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
Ама незнам дали ще свърши работа за Г4
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
Ама незнам дали ще свърши работа за Г4
Върни се в “Дизелови агрегати”