километражи от поло на МК 3?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
километражи от поло на МК 3?
Ако вече има такава тема......модераторите да заповядат
Та въпроса ми е дали самите циферблати са като на 3 ката щото визуално ми изглеждат еднакви само разликата е в осветлението,че е отзад при полото 
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
На Г3 и поло 6N до края на 97 година таблото е еднакво
На поло 6N от 98-ма година таблото е това:
За да се монтира това по-новото табло на мястото на по-старото ,зная ,че само трябва да се разменят някои жички на буксата му. Новото табло е и с повече лампички които няма как да ти работят защото ще ти липсва инсталация за тях. Иначе като габарити ,таблата не са еднакви, а и начина им на захващане е по-различен ,ама това не е голям проблем -става с още няки части и преправяне. Проблема е ,че старото табло на поло 6N е с 28 пинова букса ,а по-новото с две 32 пинови. Като на едната се ползват всичките 32 пина ,а на другата само двата. Ако сериозно си решил да се занимаваш с това и си набавиш такова табло. Ще ти преведа от един италиаски PDF ,на кое табло,кояжичка къде се връзва. Ще ми отнеме известно време и затова не го правя предварително.
Така и така ще се занимаваш, що не се замислиш за още по-добри варианти от тази тема :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 99b9e8ab47
от Г4

На поло 6N от 98-ма година таблото е това:
За да се монтира това по-новото табло на мястото на по-старото ,зная ,че само трябва да се разменят някои жички на буксата му. Новото табло е и с повече лампички които няма как да ти работят защото ще ти липсва инсталация за тях. Иначе като габарити ,таблата не са еднакви, а и начина им на захващане е по-различен ,ама това не е голям проблем -става с още няки части и преправяне. Проблема е ,че старото табло на поло 6N е с 28 пинова букса ,а по-новото с две 32 пинови. Като на едната се ползват всичките 32 пина ,а на другата само двата. Ако сериозно си решил да се занимаваш с това и си набавиш такова табло. Ще ти преведа от един италиаски PDF ,на кое табло,кояжичка къде се връзва. Ще ми отнеме известно време и затова не го правя предварително.
Така и така ще се занимаваш, що не се замислиш за още по-добри варианти от тази тема :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 99b9e8ab47
от Г4

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Е да супер е вариянта от 4ката и това съм го мислил ама то трябва рязане пасване смяна на кабели....аз съм решил да сменя само циферблатите защото гледам циферблатите на полото от 98 ма са горе долу същия размер като на голфа под самите циферблати място бол за свето диоди иначе пробвах и циферблатите от фабията пасват със lcd дисплеите 1 към 1 ама километражите и са със по големи кръгове и цифрите много бягат само цифрите остават да се виждат,а цигански работи не обичам да правя 
- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Re: километражи от поло на МК 3?
Някой слагал ли е по новият километраж на старото поло?Буксите съвпадат ли поне?
Мисълта ми е да взема километраж от поло 1998г.и да го сложа на Поло 1996г.Дали ще си работи всичко?
Мисълта ми е да взема километраж от поло 1998г.и да го сложа на Поло 1996г.Дали ще си работи всичко?
- Marto
- Автомобил:
- Двигател:
Колега виж в търсачката има 2-3 теми малко се пренарежда буксата и става
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Относно полото новия километраж става на тия от 95 при новото от 98 бусата е с 32 пина а при теб 28
ето чети viewtopic.php?f=7&t=80136&hilit=%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BE
ето чети viewtopic.php?f=7&t=80136&hilit=%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%82%D0%BE+%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE+%D0%BD%D0%B0+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BEКой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта
още по зле на мен ми трябват да са прозрачни та да мога евентуално да ги направя в синьо с диодчета