Откраднаха ми предния номер на ладЕто :( :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ReD_LiNe
- Автомобил:
- Двигател:
Откраднаха ми предния номер на ладЕто :( :(
Искам да ви попитам каква е процедурата от тук на татък
колата стои на село и вчера забелязах че номера го няма а колата не е изкарвана скоро и няма начин да го загубя
та сега нито мога да я спра от движение нито да я закарам до КАТ за нови номера. Обяснете ми как става номера

- lucky7o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ReD_LiNe написа:значи с тази бележка може направо да се бракува без да се слагат други номерапоне така разбрах
ами няма смисъл да си вадиш нови,ако ще я бракуваш.С бележката от полицията те ти псукат номерата за "издирване" чака се мисля 2 седмици (да не би да ги открият) след това те си подават информация във вашия кат.И вече може да бракуваш,или каквото искаш да правиш...
- zdravko555
- Автомобил:
- Двигател:
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Абе алуминиеви, ама една табела едва ли е повече от 200 грама. Едва ли ще е за това, макар че всичко е възможно.
Бягай в КАТ и обяви номера за откраднат. Може някой джигит да си го е сложил и да прави с него зулуми. Или да не спре на полицаи примерно...някакви такива простотии. И като проверят номерата, ще те търсят теб. После иди обяснявай, че нямаш сестра.
Бягай в КАТ и обяви номера за откраднат. Може някой джигит да си го е сложил и да прави с него зулуми. Или да не спре на полицаи примерно...някакви такива простотии. И като проверят номерата, ще те търсят теб. После иди обяснявай, че нямаш сестра.
- GOLF III PLAY STATION3
- Автомобил:
- Двигател:
! алуминий
табелка по табелка килограм става
, бат Сали ,като сваля сваля колко носи !
на едно приателче му откраднаха предната броня(от m-power BMW)в младост преди 2 седмици,направо и номера.Той викна полиция от районното(7-мо),написаха му протокол,с протокола отиде в КАТ,след като си купи друга броня,взеха му задния номер и сега е с други номера.
ИЗВОД:200лв-предна броня,65лв-регистрация в КАТ
застрахователната компания не покрива нищо,защото няма счупени части(ТЕ СА ЛИПСВАЩИ)
В крайна сметка ти ще си вътре с парите-дали ще я бракуваш или не.!!!
ИЗВОД:200лв-предна броня,65лв-регистрация в КАТ
застрахователната компания не покрива нищо,защото няма счупени части(ТЕ СА ЛИПСВАЩИ)
В крайна сметка ти ще си вътре с парите-дали ще я бракуваш или не.!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”