Здравейте колеги,
Днес с неприятно чуство забелязах, че е започнала да прегаря пластмасата на волана и да се рони съвсем леко.
Чудя се как да се справя с положението. Не ми се иска да слагам разни калъфи отгоре. Какво бихте препоръчали?
Имах идея да и да си тапицирам волана, т.е. да го направя кожен. При едни тапицери ми поискаха 80 кинта за услугата. Добра ли е цената. Материалите са им добри, изработката също. Трябва само да намеря някой да ми откачи и после да ми закачи волана.
Споделете идей и опит.

Прегоряла пластмаса на волана.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм намислил да го тапицирам.Друго спасение от това неприятното прегаряне и белене не виждам, а пък и тапициран изглежда перфектен.
Снимката е от гаража на brabus :
http://vwclub.bg/forum/garage.php?mode= ... e_id=13282
Каза, че му е струвало 80лв и работата отнема 1 ден
Снимката е от гаража на brabus :
http://vwclub.bg/forum/garage.php?mode= ... e_id=13282
Каза, че му е струвало 80лв и работата отнема 1 ден
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
мисля за 80 кинта ще ти сложат и зелени ако искаш, но тези цени за новите волани ме впечатлиха нещо ... толкова евтино ?
Гледах в едим магазин в Горублене волани ... вярно по-скъп магазин но бяха към 90-100 лева - дървени, лакирани абе готини, но чак пък 35 лева ?!?!?
А всъщност как мога да рязбера дали този волан става за моята кола, в смисъл каквъ е шлица ? Махам стария и слагам новия на място ли ?
Гледах в едим магазин в Горублене волани ... вярно по-скъп магазин но бяха към 90-100 лева - дървени, лакирани абе готини, но чак пък 35 лева ?!?!?
А всъщност как мога да рязбера дали този волан става за моята кола, в смисъл каквъ е шлица ? Махам стария и слагам новия на място ли ?