значи разбрах че е по одачно в този раздел да попитам за мнение въпросната кола я гледах днес и определено е доста запазене и много ми допадна но в предишната тема нямаше много добри отзиви та исках да попитам и тук ! по принцип няма да се састезавам с нея така 4е кончетата не ме претесняват ,по скоро здравината ме спира количката е с ел пакет с прилична музика адски запазено купе ваншно няма забележки та ако може да кажете мнение мерси пак и се извинявам ако се счита за флууд
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=103708 във вси4ки ли под форуми ще питаш, казаха ти има в търса4ката доста материял щом мислиш 4е в ОФФ-а е по -добре да пуснеш тема от колкото в раздела за Голф и тн ...
еми чета ама повечето са продажби и хората питат как да си оправят разни неща .. не намирам мнение за самия модел ако е проблем да трия темата пак здраве да е..
stoqn_g60 няма лошо човека да пита, аз лично съм го пропуснал при последния чек.
vesin както един приятел и един физик казваха... "всичко е относително". Равносметката ми за четири години е 5к- голфа и 2к- ремонти. Радва ме факта, че му смених по- важните работи и сега суъм спокоен.
Имам добри впечатления от този мотор. Добре върви, не гори много, лесно се газифицира. Това всичко за ABU мотор. От към окачване пак са си здрави. Общо взето мисля ч е добър избор.
мерси защото доста се говори за абс и няма смисал да флуудя и тука са но пак казвам доста ме впечатли това колко е запазена колата ии питам за да не е нещо от рода на фиатовете и фордовете не искам да обидя някои просто лично мнение !
ами по това което казва6 6тее не6ту дето радва окото ама то с тва идва и да иска6 да 4уе6 как тропат кон4етата и тогава ве4е 6те съжалява6 можеби.....ама твоя си работа....но каквотои да ре6и6 знаи6 коя е марката нали
Последна промяна от golf_mania_jambol на Вто 19 авг 2008 8:33, променено общо 1 път.
stoqn_g60 написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=103708 Във вси4ки ли под форуми ще питаш, казаха ти има в търса4ката доста материял Щом мислиш,4е в ОФФ-а е по -добре да пуснеш тема от колкото в раздела за Голф и тн :xaxaxa ...
no comment ..... п.с. айде малко "комент" ..... първо да се научим да пишем и тогава да порицаваме ......
Колега аз лично съм си доволен от ABU-то Само че моето е венто не голфче Иначе са лесни за поддръжка, газификация и са доста икономични , е не се отличават с кой знае каква динамика, но като цяло са добри Както казват колегите като си решил вземай-няма да сбъркаш нали все пак е
До колкото си спомням от цялостни мнения от форума и едно ревю на Г3 в АБилд - този мотор е най-проблемния и непрепоръчителен за Г3.Като най-добър за всякъкви условия се смята АБС.Ама щом колата е запазена няма кво да и се чудиш.
Аз съм с двг със 75 кънйеве, само че е печка. Доволен съм, не съм рацер, така че ако и ти не си - скачай. Нищо не знам за 1.6 и не мога да ти дам съвет относно маторя...
Относно това дали е здрава колата - за мен няма по-здрава, но все пак си остава елемента на употребявания автомобил - всичко е късмет.
Само не сравнявай с фиат, форд (Found On the Road Dead) и хлопел...
За 5 години освен нормалните консумативи и няколко профилактитки при майстор несъм имал нещо по сериозно с АБУ - то.От към динамика не е чак куца гарга.Според мен си заслужава за човек, който не се стреми към рацерски медали.