golf 3 1.6 75hp мнения !?
golf 3 1.6 75hp мнения !?
значи разбрах че е по одачно в този раздел да попитам за мнение въпросната кола я гледах днес и определено е доста запазене и много ми допадна но в предишната тема нямаше много добри отзиви та исках да попитам и тук ! по принцип няма да се састезавам с нея така 4е кончетата не ме претесняват ,по скоро здравината ме спира
количката е с ел пакет с прилична музика адски запазено купе ваншно няма забележки та ако може да кажете мнение мерси пак и се извинявам ако се счита за флууд 
- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=103708
във вси4ки ли под форуми ще питаш, казаха ти има в търса4ката доста материял
щом мислиш 4е в ОФФ-а е по -добре да пуснеш тема от колкото в раздела за Голф и тн
...
...- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
stoqn_g60 няма лошо човека да пита, аз лично съм го пропуснал при последния чек.
vesin както един приятел и един физик казваха... "всичко е относително". Равносметката ми за четири години е 5к- голфа и 2к- ремонти. Радва ме факта, че му смених по- важните работи и сега суъм спокоен.
Среляй, пък кво дойде.
vesin както един приятел и един физик казваха... "всичко е относително". Равносметката ми за четири години е 5к- голфа и 2к- ремонти. Радва ме факта, че му смених по- важните работи и сега суъм спокоен.
Среляй, пък кво дойде.
ф
мерси защото доста се говори за абс и няма смисал да флуудя и тука са но пак казвам доста ме впечатли това колко е запазена колата
ии питам за да не е нещо от рода на фиатовете и фордовете не искам да обидя някои просто лично мнение !
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
ами по това което казва6 6тее не6ту дето радва окото ама то с тва идва и да иска6 да 4уе6 как тропат кон4етата и тогава ве4е 6те съжалява6 можеби.....ама твоя си работа....но каквотои да ре6и6 знаи6 коя е марката нали 

Последна промяна от golf_mania_jambol на Вто 19 авг 2008 8:33, променено общо 1 път.
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
stoqn_g60 написа:http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=103708Във вси4ки ли под форуми ще питаш, казаха ти има в търса4ката доста материял
Щом мислиш, 4е в ОФФ-а е по -добре да пуснеш тема от колкото в раздела за Голф и тн :xaxaxa ...
no comment .....
п.с. айде малко "комент" ..... първо да се научим да пишем и тогава да порицаваме ......
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
:)
Колега аз лично съм си доволен от ABU-то
Само че моето е венто не голфче
Иначе са лесни за поддръжка, газификация и са доста икономични , е не се отличават с кой знае каква динамика, но като цяло са добри
Както казват колегите като си решил вземай-няма да сбъркаш нали все пак е

Както казват колегите като си решил вземай-няма да сбъркаш нали все пак е

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Аз съм с двг със 75 кънйеве, само че е печка. Доволен съм, не съм рацер, така че ако и ти не си - скачай. Нищо не знам за 1.6 и не мога да ти дам съвет относно маторя...
Относно това дали е здрава колата - за мен няма по-здрава, но все пак си остава елемента на употребявания автомобил - всичко е късмет.
Само не сравнявай с фиат, форд (Found On the Road Dead) и хлопел...
Относно това дали е здрава колата - за мен няма по-здрава, но все пак си остава елемента на употребявания автомобил - всичко е късмет.
Само не сравнявай с фиат, форд (Found On the Road Dead) и хлопел...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”