цъзърка ми таблото
- DJU
- Автомобил: GOLF MKIII
- Двигател: PB 1992
цъзърка ми таблото
имам някакво неприятно цъзъркане,църкане на ламаринка което идва от отворите за парното над кастифона които са. незнам от какво може да е това църкане но звука е много неприятен и направо ме нерви.някоъ ако знае от какво може да е да пише!
Последна промяна от DJU на Пет 12 сеп 2008 11:15, променено общо 1 път.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Еееееее... ама още ли не си го оправил това?!?
Ако има вода в бензина не помпата, а дюзата ще ти прави мизериите.
При продухването вероятно си прочистил само цедката на помпата, едва ли самата помпа.
За да се отървеш от водата- иди и купи малко спирт. Желателно от аптеката, етилов или метилов, но аз и със син спирт съм правил магарията и става!
Сипваш спирта в резервоара, той се смесва с водата и тя изгаря., като в същото време сместа е по-летлива и минава през дюзите.
Имай предвид, че спирта намалява октановото число на бензина- не се престаравай! Най-много по 50мЛ спирт на литър бензин.
Ако има вода в бензина не помпата, а дюзата ще ти прави мизериите.
При продухването вероятно си прочистил само цедката на помпата, едва ли самата помпа.
За да се отървеш от водата- иди и купи малко спирт. Желателно от аптеката, етилов или метилов, но аз и със син спирт съм правил магарията и става!
Сипваш спирта в резервоара, той се смесва с водата и тя изгаря., като в същото време сместа е по-летлива и минава през дюзите.
Имай предвид, че спирта намалява октановото число на бензина- не се престаравай! Най-много по 50мЛ спирт на литър бензин.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”