Пасат В5.5, TDI, треперят фаровете...
shenko написа:Значи на оригиналните фарове пише Hella, aко си ги купиш от Порше с упаковка на VW ще са толкова, но ако си ги купиш с упаковка на Хела и от D & N примерно са точно 240 лв, и ако имаш познат там могат да ти направят малко отстъпка и си в играта
тази за 2та ли или на фар 240 .... но не е гаранциа аз съм сигурен че пак ще трепери

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jafara написа:shenko написа:Значи на оригиналните фарове пише Hella, aко си ги купиш от Порше с упаковка на VW ще са толкова, но ако си ги купиш с упаковка на Хела и от D & N примерно са точно 240 лв, и ако имаш познат там могат да ти направят малко отстъпка и си в играта
тази за 2та ли или на фар 240 .... но не е гаранциа аз съм сигурен че пак ще трепери
На мен са такива, ела да видиш как светят, особенно с Xenon на 5000к станаха...

После ще направя клип да видите, между другото лилавия ефект при ксенона сега с новите фарове се вижда повече, явно са променили и лупата

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чудесна идея
пускайте тема в организационен
ето и обещания клип:http://vid.data.bg/vw9zg5hm?ct=&ts=1199906781#vid

ето и обещания клип:http://vid.data.bg/vw9zg5hm?ct=&ts=1199906781#vid
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
фаровете-трептене
значи за всички с Пасат В5,сваляте 2та фара,откъм страна решетка ще видите да стърчи като шиш от страничната стена на фара/от страна решетка/дълго 2см,тоз шиш влиза в маската-в отвор 10мм, просто с черното тиксо намотавате около тоя стърчащ шиш с тиксото до няколко пъти и си решавате проблема,стига този шиш да е здрав де,иначе с триста мъки си поставяте нов от къс болт 10мм,и пак го бандажирате с лепенката,трябва да прегледате и местата кадето се стяга фара към маската,мет планки където минават винтовете да не са дали фира,успех на всички съпартиици
немога да се сетя дали 5,5 ги нямаха тия истории,трябва да се погледне при свален фар дали и там отвора за шиша не е с 1-3мм вече по широк

- Цветомир Станевски
- Автомобил: Passat B5.5 TDI
- Двигател: AVF 2001
Re: Пасат В5.5, TDI, треперят фаровете...
При мен проблема е че освен фаровете трепети и волана на празен ход , дали може проблема да е в тампоните на джигателя 

- paaco
- Автомобил: Passat 5.5 1.9 TDI
- Двигател: AVF 2005
И моя единия трепереше ама го регулирах и сега е ок. Отзад на фара има едни странни болтчета с гайки. С тях се обира луфта.
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Цветомир Станевски написа:При мен проблема е че освен фаровете трепети и волана на празен ход , дали може проблема да е в тампоните на джигателя
Ако караш за първи път дизел ... ще ти трепти

- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Re:
nasko1971 написа:Доколкото аз знам, това с вибрирането на фаровете си е производсвен проблем. Дори е имало официални акции от оторизираните сервизи на Volkswagen за отстраняване на проблема при гаранционни автомобили. Едно от решенията е отдолу под самото тяло на фара да се подложи дунапрен за уплътнение.
Аз така си карам с едни картончета намушени откъм бронята...вече 5 години и от време на време ги сменям