ЕДНА ТРАГЕДИЯ - Молба за помощ !!! + банкова сметка

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Sara01
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sara01 » Нед 08 яну 2006 4:23

Lawyer, защо ли мисля, че си адски прав .....

В Пловдив кампанията продължава, тези които все още не са се включили а имат желание да го направят - 0898674009 Росица

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Нед 08 яну 2006 16:03

Lawyer-а не само че е прав, ами не знам накъде вече! :roll:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 08 яну 2006 18:56

За да не набивам само мнения вече ще редактирам първия пост.

А и искам да постна едно Л.С. което получих от човека:
Здравей Ники! Така ми е по добре да се обръщам към теб! Искам от цялото си сърце и душа да ти благодаря за всичко, което правиш за мен и семейството ми. Че мъката и болката е огромна, това не мисля да го говоря, т.к. допълнително ме натъжава и разстройва! Ще ти бъда винаги задължен, т.к. са единици тези, които биха оказали някаква помощ на мен и семейството ми, в смисъл такъв че не всички като теб вземат трагедията присърце така да се каже! Виждам, че повечето колеги, едва ли не си мислят, че става въпрос за някаква "пирамида", и си мисля как да ги убедим, че не е така, а наистина семейството ми е едно от 8-те оказа ли се в навечерието на Коледните и Новогодишните празници и продължаващи да са на УЛИЦАТА в буквалния смисъл на думата! За да докажем, че няма НИКАКВА ЛЪЖА И ИЗМАМА в цялата работа на колегите от форума ти предлагам ако искаш да предложиш на колегите от Варна, ако искат да отидат на място и сами да се убедят, че ЛЪЖА и ИЗМАМА НЯМА! Адреса във Варна е : кв. "Аспарухово", ул. "Мара Тасева", бл.7 . Нека да отидат там и да видят с очите си УЖАСА, оставен от ПОЖАРА и да попитат за семейство Георгиеви (Иван, Стойка и Янко), дали има такова семейство, чийто голям син Калин, живее и работи в София. Там хората от съседните блокове, а и пазачите, които пазят руините на блока ще им кажат всичко и дано се намери някой добросъвестен колега от Варна, да напише нещо в тази връзка. Лично на мен ми е болно и жално да говоря повече на тази тема, макар на повечето колеги от форума да ги разбирам питайки, някой от тях как да са сигурни, че въпросните финансови средства ще стигнат точно до пострадалото семейство. Ами какво да им кажа, в момента се чувствам сломен да ги увещавам в каквото и да е! Ако искат ще накарам нашите да подпишат някаква писменна декларация, заверена от НОТАРИУС, че са получили еди каква си сума от ФОРУМА на VW, която декларация след това да публикуваме в сайта, незнам друго в момента не се сещам какво бихме могли да направим, така че колегите да са спокойни, че с тяхните пари, никой няма да злоупотреби. Ако ти имаш нещо предвид казвай, без да се притесняваш, аз лично искам нещата да са максимално прозрачни и никой да не остава с убеждението, че е измамен или излъган! Все пак още веднъж, най-малкото, което мога да направя в този момент за теб е още веднъж да изкажа искрената си благодарност и задълженост! Хуманността знам, не е за всеки, т.к. само този, който не изживее ужаса лично не би могъл да осъзнае болката и мъката от преживяното!!!

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 16 яну 2006 21:45

Големи благодарности на колегите от Пловдив team.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 21 яну 2006 0:36

Добавена е банкова сметка на колегата, както и е-маил и телефон.

KIKrastev написа:Ето и банковата ми сметка, ако някой реши и иска да помогне:

Банка "ДСК" - клон "Божурище";
Банков код 30022176;
Банков номер 1030814206;
Разплащателна сметка № 02/10166468;
Калин Иванов Кръстев.

e-mail: krastev_ki@abv.bg
nickname - KIKrastev
GSM 0888135141

Ако някой преведе нещо по дадената сметка нака ми пише Л.С. за да може да се упдейтва информацията тук.
Големи благодарности към всички присъединили се от името на Калин Иванов Кръстев

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 02 фев 2006 13:48

50 лв от madcap в сметката bowdown

Потребителски аватар
access
Автомобил:
Двигател:

а

Мнениеот access » Вто 21 фев 2006 12:41

Днес видях темата и реших да изпратя някой лев по тази сметка по e-pay, но се оказа валутна :(

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”