Гуми 18" какви и колко пари
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Според мен се ориентирай към някакви 17 ки.
Не съм много сигурен, но май си с 322 мм дискове и 17 ката е минималния размер, който влиза покрай апарата.
Подписвай и чакаме снимки.
Честито пак!
Доколкото разбрах от предният собственик, спирачните апарати са сменяни с някакви спортни, и по малки джанти не влизали.
Като цяло почти всичко е сменяно с някакви тунинг части, а аз изобщо не съм в час, и докато разбера кое какво е и с кво е сменяно ще вида зор.
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Както каза колегата brabus, за тебе истината е 4 нови гуми еднакви и после се въртят по една схема заедно с резервната.За да си запазиш quattroto в идеално здраве.Резервната се включва във въртележката на секи 5к километра примерно, за да е изравнена и тя и ако спукаш гума да може да си караш с нея.
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А ето ти и моето предложение за гуми за зимата на твоя размер.
http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-106709&dsco=53
http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenbestellen.pl?typ=R-106709&dsco=53
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми на мен не ми се струват евтини ама.Имаше цяла тема за този интернет магазин накрая се реши че е ОК.Аз от БГ не съм поръчвал но от чужбина да и всичко беше ОК.Все пак нормално е да са по евтини предвид на това че сме август месец а гумите са зимни,другото е че като нямат магазин не плащат наем и заплати на работници и от там цената пак пада,също така те са международна фирма и явно въртят добър(голям) оборот и ползват добри отстъпки от производителите.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”