не върви когато е студено

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
STOYO
Автомобил:
Двигател:

не върви когато е студено

Мнениеот STOYO » Чет 21 авг 2008 16:20

VW джета 1,6 бензин карб 2е2 от време на време не иска да върви. пали лесно но не държи ниски побороти. като натиснеш педала на гаста до дупка ускорява като ракета искаш ли да задържиш дадена скорост, се дави. Прави го когато си иска. после се оправя. От какво може да е.

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Чет 21 авг 2008 17:26

карбуратора колега карбураторааааа аз имах същата болест.покрай игличката на карба бензина беше разял и имаше постоянен приток на гориво.проблема реших с друг карб от морга но просто си е късмет дали ще сполучиш на читав.най-добре сложи едно кейхинче и забравяш за мъките с пиербург и аз това мисля да направя........

Потребителски аватар
ZZ_TOP
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ZZ_TOP » Чет 21 авг 2008 19:02

сваляш карбуратора, земаш 2 литра корселин, 1 кутия по-далбочка и широчка разглобяваш от-до карбуратура слагаш го ватре и заливаш така че даго покриеш целия и го оставяш така 24часа да се кисне и ще видиш каф батак ще излезе и после у наи близкия магазин за нови мембранки и гарнитурки и си ОК

Потребителски аватар
Golf`mafia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf`mafia » Чет 21 авг 2008 19:37

ZZ_TOP написа:сваляш карбуратора, земаш 2 литра корселин, 1 кутия по-далбочка и широчка разглобяваш от-до карбуратура слагаш го ватре и заливаш така че даго покриеш целия и го оставяш така 24часа да се кисне и ще видиш каф батак ще излезе и после у наи близкия магазин за нови мембранки и гарнитурки и си ОК

колега това е пиербург явно не си наясно с буреносните му проблеми

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”