Ах тези...ел. стъкла!
- Hristov838
- Автомобил:
- Двигател:
Ах тези...ел. стъкла!
Колеги, главата ме заболя днес, като ми отказа и другото ел.стъкло. Аз съм с 2 врати, като взех Полото не работеха и 2те стъкла. Карах ги на "майстор", оправи ги. Дясното работи точно 1 ден и пак отказа. Карам така 2 месеца вече. Днес отказа и това откъм мен. Представяте ли си как се озовах при 30 градуса, на обед без да мога да смъкна дори малко стъклото. Е, климатик нямам. Утре ще го карам пак да го видят и с желанието да се оправи за по- дълго време, ако е възможно. Май другия път ще си взема с механични... 
- Hristov838
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, установи се че моторчето работи. Но има едни червени пластмасови неща, дето влизат с едни пружинки към ролката на моторчето. Е те са се почупили и влизат при ролката дето навива жилата и тя заяжда. Сега какво да сменям? Майстора вика направо целия механизъм да си намеря, без моторчето и да го сменим или механичен механизъм и да станат с ръчка.Една екстра по-малко.
Открих полезна инфо с търсачката и разбрах, че са ми се счупили тъпите водачи.
Открих полезна инфо с търсачката и разбрах, че са ми се счупили тъпите водачи.
Не мога да се справя с ел стъклата на моето поло. Дясното скърцаше известно време и не можеше да се затваря добре, докато един ден се чу някакъв странен звук и падна вътре във вратата. Взеха ми 100 лв за всичко - нова машинка и не знам какво още. Две седмици след това отново проблем - дясното пак започна да скърца и не знам какво да правя? страх ме е да го отворя, че разхлаждането може да ми излезе пак 100 лв
ел стъкла
Не мога да се справя с ел стъклата на моето поло. Дясното скърцаше известно време и не можеше да се затваря добре, докато един ден се чу някакъв странен звук и падна вътре във вратата. Взеха ми 100 лв за всичко - нова машинка и не знам какво още. Две седмици след това отново проблем - дясното пак започна да скърца и не знам какво да правя? страх ме е да го отворя, че разхлаждането може да ми излезе пак 100 лв
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
ре
колега, може ли един въпрос в твоята тема пак за стъкла, ел. самоче с друг проблем. става дума за пласмасовите гаври дето придържат стълкото за шината по която се движат, някои имал ле проблем с тях. при мен едното беше спукано(вече строшено) а другото се строши след падане на рпозореца от самосебе си.
молбата ми е ако някои има тея неща и му не требват да завърти една шаиба.
извиняваи колега още веднъж, че ти писах в темата но да не пускам друга, че много еднообразни теми има.
благодаря предварително.
молбата ми е ако някои има тея неща и му не требват да завърти една шаиба.
извиняваи колега още веднъж, че ти писах в темата но да не пускам друга, че много еднообразни теми има.
благодаря предварително.
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
ре
а можеш ли да ме здобиеш с такива, трябват ми за дясната врата(пасажерската,предна)и двете пласмаси.стъклата ми са ел. и в тея пласмаси влизат метални държачи на стъклото.
-
diavolovam
- Автомобил:
- Двигател:
Един проблем, на който вероятно няма да успеете да ми отговорите, но все пак ще питам. Сестра ми си взе вчера поло 6N, но нали е жена и непроверила ел. стъклата, та после като аз ги проверих се оказа, че дясното стъкло супер се задира някъде и като се отвори после много трудно се затваря (даже трябва с ръка да го дърпам, докато съм натиснал копчето). По стъклото няма следи от драскотини, та ми дойде на ума, че е от механизмът. Прочетох доста теми и започвам да си мисля, че проблема е в "плъзгачите" (някакви пласмасови), но незнам какви са симптомите при тях като се счупят. Ако някой има идея или е имал сходен проблем нека сподели.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
колега НЕ ГО БАЗИКАЙ ОТВЪНКА, разглоби вратата , свали стъклото до средата , така че да виждаш и двата плъзгача , развий и двата болта на плъзгачите , после повдигни стъклото нагоре и ги стегни в по горно положение , не ги стягай много , няма нужда , смажи релсите с графитна грес и си 6 точки ВСЕ ОЩЕ ТИ СА ЗДРАВИ ВОДАЧИТЕ !!!
ВНИМАВАЙ КАТО РАЗВИВАШ БОЛТОВЕТЕ НА ПЛЪЗГАЧИТЕ , ВЕРОЯТНО СА СТЕГНАТИ МНОГО !!!!!
ВНИМАВАЙ КАТО РАЗВИВАШ БОЛТОВЕТЕ НА ПЛЪЗГАЧИТЕ , ВЕРОЯТНО СА СТЕГНАТИ МНОГО !!!!!
- McLarena1976
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при мен така се случи първо със едното после и с другото хихи двуврато поло 6н
Там където ми ги оправиха ми ги направиха временно докато се доскапат тези пластмасови водачи и ме посъветваха да не ги свалям докрай защото това бил проблем на двувратите коли въобще защото стъклата са по-големи и при отваряне от пълно горе до долу става удар и то здрав върху въпросните водачи и те се чупели.
Ако е от тях проблема де
Там където ми ги оправиха ми ги направиха временно докато се доскапат тези пластмасови водачи и ме посъветваха да не ги свалям докрай защото това бил проблем на двувратите коли въобще защото стъклата са по-големи и при отваряне от пълно горе до долу става удар и то здрав върху въпросните водачи и те се чупели.
Ако е от тях проблема де
-
grishitu
- Автомобил:
- Двигател:
РЕ
то и на 4 вратите, които са с 2 (предни) ел. им е същия проблема. някои не е ли намерил траино и евтино решение, че заради тях трябва да се сменя целия механизъм.
- Daniel_Tsvetkov
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”