Golf mk3 2.0 16vT
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- naneK
- Автомобил:
- Двигател:
Аре стига се коси... каквото такова.
Станало-станало... тряа се радваме на това което имаме.
Важното е, че си положил някакви усилия и старание,
а не като други дето само "тва не както тряа - онова не ми харесва" и т.н.
А и като гледам колата не е правена в перфектни условия, и следователно немогат да се очакват "идеални" резултати.
Следващия път ще знаеш грешките си и ще си взел някаква поука от тях.
Станала е добре, следващия път ще стане още по-добре.

Станало-станало... тряа се радваме на това което имаме.
Важното е, че си положил някакви усилия и старание,
а не като други дето само "тва не както тряа - онова не ми харесва" и т.н.
А и като гледам колата не е правена в перфектни условия, и следователно немогат да се очакват "идеални" резултати.
Следващия път ще знаеш грешките си и ще си взел някаква поука от тях.
Станала е добре, следващия път ще стане още по-добре.

- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
izperkal` написа:Знам има има още работа по веждите аз и не съм сложил подкалниците трябва да ги затворя успоредно с тази работа ще оправя и веждите,но ако трябва да съм честен не съм мн доволен от бояджията,стана мн портокал и няма никъв гланцвика с полиране ще стане.....
полиране на 1500 шкурка колега и после пастиране с паста на 3М от 1 до 4 ( като 4 не е задължителна , но е за предпочитане ) и всичко това ще стане ако е налял достатачно лак , ако не ще извадите базата .... ( и единствено пастиране на машина иначе все ще ви седи матова и няма да може да извадите гланца ... )
- NIGHT^WALKER
- Автомобил:
- Двигател:
Шкурка 2000 на вода цялата кола минаваш и после отиваш срещу Лучано има един магазин за бои и им искаш паста 3G и почваш. Гарантирам ти добър резултат. Ако има някъде отечки мини пъпчиците с 500 или 800 шкурка. Няма начин да нема начин щом си тръгнал да правиш ще стане кола. А и разни хора разни мнение гледай на теб да ти харесва 

- fens_
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
izperkal` написа:\fens_ колега дай малко пвоече инфо за пастата обезателно ще го направя.
като кажеш паста 3М ще ти дадът тя е под номера казваш от 1-3 по 200 грама примерно ( ще ти стигне да я минеш цялата )
п.п. на 2000 да я минаваш е мн игра ще ти се откачи ръката додето я изкараш портокаловата кора , давай на 1500 .... смело ... ( имаи впредвид че колкото по надолу слизаш в номера на шкурката , толкова по трудно става да изкараш гланца с пастата и ще трябва да ги минаваш по обратен ред )
ако има още нещо питаи