Проблем с турбото на бензин 1.8
Ако искаш си почисти и твойто ТУРБО
колега имам един приятел кадето и на него не му вървеше колата като твоята и той се притесняваше но се оказа задръстено турбо от нагар.Отиде при майстор и той му го почисти без да го разглобява.Знам само че колата му върви яко и не му беше скъпо.
- raziel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobipepi написа:Ами взех си количката и да се похваля.Олекнах с 1630 лв.Ефекта - Върви като луда.Баира Вакарел - София който преди излизах с 170 сега лети с 210 на вклячен климатик.На равно вдигнах 230 но ме засекоха и трябваше да намаля, а имаше накаде още.Ще видя скоро за чип но незнам дали газта няма да ме базика щото съм с ГИ.
Явно имаш грешка в скоростомера, пасата над 220 умира направо

И аз съм със същият и да ти кажа на 220 - 225 му е малко трудно.
Иначе сори за турбото тва е най гадното ти се повреди и аз имах подобни проблеми с мощноста но се оказа дебитомер и минах само с 200лв.
П.С: Относно скоростомера, понеже не го гледам а ползвам този на GPS съм забелязал че над 160 този на колата започва да лъже с по 10км и грешката се увеличава с вдигането на скороста.
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Ако искаш си почисти и твойто ТУРБО
Киро2008 написа:колега имам един приятел кадето и на него не му вървеше колата като твоята и той се притесняваше но се оказа задръстено турбо от нагар.Отиде при майстор и той му го почисти без да го разглобява.Знам само че колата му върви яко и не му беше скъпо.
А кажи за този майстор де!
Къде се намира и колко иска?
И teodomir пита.
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
турбото
сменяш Д Е Б И Т О М Е Р А с нов и си караш юнашки,деистваи