изгорял лак
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Защо не пробваш някъде да пастираш адно петно с по едрта паста- от тези които ги дават за драскотини. Ако ти хареса закарай я някъде да ти я пастират машинно и готово. Ако става въпрос за колата от гаража - малко ме съумнява на 20 годишна кола само с лак да се постигне кой знае какъв резултат. По добре събери още малко парички и я боядисай цялата 

- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
shemkov написа:Ами на мене точно това ми казаха че ако я минат машинно може и малкото лак дето е останало да исчезне и да стане за боядисване.
А за него ми търсят около 1000лв.
След малко ще сложа снимка в гаража който иска може да я види
значи относно машинното пастиране да спомена нещо.бяха ми докарали преди време едно БМВ за пастиране.боята му беше под всякаква критика.демек колата беше станала матова.започнах пастирането с 100% абразив.след първата ръка взех паста 50/50.после с полирчето и колата стана като нова.жалко че не я снимах за да ви покажа ефекта

- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
tribalero2 написа:shemkov написа:Ами на мене точно това ми казаха че ако я минат машинно може и малкото лак дето е останало да исчезне и да стане за боядисване.
значи относно машинното пастиране да спомена нещо.бяха ми докарали преди време едно БМВ за пастиране.боята му беше под всякаква критика.демек колата беше станала матова.започнах пастирането с 100% абразив.след първата ръка взех паста 50/50.после с полирчето и колата стана като нова.жалко че не я снимах за да ви покажа ефектадоста си поиграх с нея/близо 7 часа/ но и момчето остана адски доволно.
Колега аз днес ще я снимам колата и ще ти покажа как изглежда, съгласен ли си да ми кажеш какво точно да направя?
Щото като гледам си разбираш от работата

И ще съм ти много благодарен след като я видиш да ми кажеш с каква точно паста да я мина и тн ....
- shemkov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ето снимки.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=7131982
Кажи си мнението..... има ли въобще смисъл да се занимавам?
То има и забележки по боята но ..... 1985г. е голфчето....
Ще се радвам ако ми помогнеш!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=7131982
Кажи си мнението..... има ли въобще смисъл да се занимавам?
То има и забележки по боята но ..... 1985г. е голфчето....
Ще се радвам ако ми помогнеш!
- tribalero2
- Автомобил:
- Двигател:
shemkov написа:tribalero2 написа:shemkov написа:Ами на мене точно това ми казаха че ако я минат машинно може и малкото лак дето е останало да исчезне и да стане за боядисване.
значи относно машинното пастиране да спомена нещо.бяха ми докарали преди време едно БМВ за пастиране.боята му беше под всякаква критика.демек колата беше станала матова.започнах пастирането с 100% абразив.след първата ръка взех паста 50/50.после с полирчето и колата стана като нова.жалко че не я снимах за да ви покажа ефектадоста си поиграх с нея/близо 7 часа/ но и момчето остана адски доволно.
ОК.чакам снимки![]()
Колега аз днес ще я снимам колата и ще ти покажа как изглежда, съгласен ли си да ми кажеш какво точно да направя?
Щото като гледам си разбираш от работата
И ще съм ти много благодарен след като я видиш да ми кажеш с каква точно паста да я мина и тн ....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”