Централна Конзола

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
polo95
Автомобил:
Двигател:

Централна Конзола

Мнениеот polo95 » Нед 24 авг 2008 17:56

Как се сваля централната конзола от къде да бръкне къде болтове има видий става въпрос за пластмасата която е около духалките, радиото и т.н. Мойта е спукана но всички парчета ги имам и ще е лепя малко кит и един спрей мисля че ще стане като нова таа как да е демонтирам?

Потребителски аватар
pe_aps
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pe_aps » Нед 24 авг 2008 18:49

доколкото знам като махнеш капачето което е пред врътките за парното можеш да отвъртиш винчетата които държат врътките после има и още 4 бр винчета които държат джобчето над запалката поне при мен,вече като си извадил радиото можеш да избуташ навътре платформата за парното и би имал достъп до вече разглобената конзола,до духалките не е ли достатъчно да махнеш само радиото за да достигнеш до там :?:

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Нед 24 авг 2008 19:10

Зада свалиш цялата конзола освен болтовете зад панела на парното, има и още 3. 2 се намират в горната част наконзолата (виждат се като махнеш духалките) и 1 под конзолата в задната част на пепелника. Кто развиеш всичко дърпаш към теб внимателно, излиза лесно ако си развил всичко. Успех

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Re: Централна Конзола

Мнениеот Волен » Нед 24 авг 2008 23:42

polo95 написа:Как се сваля централната конзола от къде да бръкне къде болтове има видий става въпрос за пластмасата която е около духалките, радиото и т.н. Мойта е спукана но всички парчета ги имам и ще е лепя малко кит и един спрей мисля че ще стане като нова таа как да е демонтирам?

Това,което си мислиш да направиш,ме притеснява че от друсане пак ще се напука. След като смених две конзоли и ми писна направих нещо друго. Разглобих я цялата,наклепах я с хелмевект и залепих едно парче черна изкуствена кожа. После изрязах с макетно ножче всички отвори и я монтирах. Изглежда много добре! :idea:

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto_Polo » Пон 25 авг 2008 9:01

Колега дай снимка да видим как е станало с кожата :)

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”