Централна Конзола
-
polo95
- Автомобил:
- Двигател:
Централна Конзола
Как се сваля централната конзола от къде да бръкне къде болтове има видий става въпрос за пластмасата която е около духалките, радиото и т.н. Мойта е спукана но всички парчета ги имам и ще е лепя малко кит и един спрей мисля че ще стане като нова таа как да е демонтирам?
доколкото знам като махнеш капачето което е пред врътките за парното можеш да отвъртиш винчетата които държат врътките после има и още 4 бр винчета които държат джобчето над запалката поне при мен,вече като си извадил радиото можеш да избуташ навътре платформата за парното и би имал достъп до вече разглобената конзола,до духалките не е ли достатъчно да махнеш само радиото за да достигнеш до там 
- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H
Re: Централна Конзола
polo95 написа:Как се сваля централната конзола от къде да бръкне къде болтове има видий става въпрос за пластмасата която е около духалките, радиото и т.н. Мойта е спукана но всички парчета ги имам и ще е лепя малко кит и един спрей мисля че ще стане като нова таа как да е демонтирам?
Това,което си мислиш да направиш,ме притеснява че от друсане пак ще се напука. След като смених две конзоли и ми писна направих нещо друго. Разглобих я цялата,наклепах я с хелмевект и залепих едно парче черна изкуствена кожа. После изрязах с макетно ножче всички отвори и я монтирах. Изглежда много добре!
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”