Няколко въпроса по снимките?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
cempak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Няколко въпроса по снимките?

Мнениеот cempak » Нед 17 авг 2008 10:47

От около 2 месеца съм със газова уредба,и още от първата седмица се появиха няколко проблемчета първото е че колата отказва да обръща от газ на бензин без рестарт от клемите на акомулатора,върхах се при човека дето ми я слага той ми сложи едно ерно кубче (на снимките) и каза че от него ще се оправи че двигателя ми бил някакъв междинен моно със по нов компютър,но след изминати 100 км.пак същата работа.
Та въпроса ми е какво е това черно кубче овързано с кабели защото не искам да се връщам при този човек дето ми я слага че май нищо не разбира.
Другия проблем е нивомера за газта на бутилката,тя е 2-ра употребана 2 год. стрелкичката работи 1-2 дена и спря,като върнах колата първия път отворихме бутилката,сменихме поплавъка и лостовия механизъм,н след 1 седмица пак спря да отчита стои си все на нула.Четох из фрума че бутилката трябва да е на 60* а моята е горе долу на толкова .

Ще съм благодарен някой да ме светне по въпросите.
Качеството на снимките е малко лошо но в момента няма по добро устройство за снимкане.

Кoлата е Golf 3 1.4 ABD 95 година

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
simon
Автомобил: Hyundai Tucson
Двигател:

Мнениеот simon » Вто 19 авг 2008 12:21

Бягаи на свестен газаджия да я пооправи не е кой знае какво.На моето АБД му е прекъсната ламбда сондата и дюзата когато е на газ/помпата работи/държи се перфектно и на газ и на бензин,пък колко гори няма да казвам,че да не го урочасам :D От снимката не мога да видя точно какво е прекъснал,май е само сондата,само едно реле ли има?Изпарителя не е хубаво да е сложен така,между делкото и акумулатора има място точно там ги слагат масово.

Потребителски аватар
ligustrum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ligustrum » Нед 24 авг 2008 22:51

черното кубче е реле,а бутилката ти е доста по-наклонена от моята(която е същата) :)

Върни се в “Автогазови уредби”