Предварително се извинявам, просто съм сигурен, че ще се появят "съветници" с горе-долу следните думи: Вариант 1 "Виж търсачката преди да пускаш нова тема" Вариант 2 "Ми провери по майсторите бе мой човек". Та за тия хора, пробвах търсачката, проверих и по майстори. Що се отнася до търсачката нищо, а за майсторите - некъв широк диапазон от 500 до 1500.
Та на въпроса, аре некой дето вече го е направил да ми каже нещо по-конкретно. Голфретата не е ударена, нема "акне" просто на някой маста (между 7 и 11, несъм бройл точно) но все на различни елементи има гадни драскотини който ме докарват до лудост само като се сетя за тях. Цвета е тъмно син металик. Просто искам да я приснат цялата, перфекционист съм, кво да се направи. Някой хора като я загледат казват че съм луд да я пръскам и че не си стрували, но съм такъв.
Предварително благодаря. А за мнение от Joker направо перфектно - просто много ме кефи стила на изразяване.

Цялостно пребоядисване
- cvetelingeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_mania_jambol
- Автомобил:
- Двигател:
- plamen032
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки майсор работи различно да речем на мен ми искат 600лв за цялостно пребоядисване само отвънкато по колата няма да има никаква предварителна обработка (само на водно) ако искам и от върешната страна цената става 800лв това ми е цена с боята (черен металик) а за всеки детайл който трябва да се изкусорява се плаща допънително. та моя съвет дали ще даваш 500 или 1000 по- добре го направи както трябва. разпитай предварително къде на кой за колко са му боядисали колата, за да не се чувстваш после недоволен или прецакан
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега преди карах този форд значи за запълване на фуги по броните и цялостно пребоядисване майстора ми взе 800 лв като боята ми беше доста скъпа с два вида перли
перфектен майстор
намерих и за 500 намерих и за 1000
но видях работата на този човек и ми хареса как работи за това се доверих на него направи и ти така
тва беше моя форд

тва беше моя форд

-
- Автомобил:
- Двигател:
- stenly_m
- Автомобил: GOLF 4 TDI
- Двигател: ASV
- Контакти:
Виж, не искам да се заяждам ама ориентирай се малко в обстановката човека пита за кола, която няма нужда от чак от толкова качествена боя, а дали е такава само ти си знаеш, предвид, че сме в бг, а за гаранцията знам как седят нещата и след 6 месеца да стане нещо ще се почне - тука тва е станало заради туй заради онуй...патил съм и знам за ко иде реч...като дойде време за изпълнение на гаранцията всички майстори са едни и същи...не се заяждам просто съм сигурен за някой неща...не се сърди...но има толкова много измамници, че и читавите покрай тях обират лошото...така че съжелявам ако съм те засегнал
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”