поредната нелепа смърт

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Пон 25 авг 2008 7:34

Това е защото българите сме малък, но много прост народ!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 25 авг 2008 8:46

R.I.P. :cry:

Потребителски аватар
nando 16v
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот nando 16v » Пон 25 авг 2008 13:27

Tyan написа:Това е защото българите сме малък, но много прост народ!

Много си прав.... :(
жалко че има потърпевши от простотията

Symptom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Symptom » Пон 25 авг 2008 13:44

Леко встрани от темата,..но пак там,... ситуацийка..Кръстовщето на мола Стамболийски, дясно завиващите пресичат пешеходците н(е)ормална ситуазия за БГ. 1 кола учебна една мацка кара,... хора море пресичат,..воглаве с мен и половинката...добре,че бяхме по назад иначе инструктора ойде с галошките....Мацката естествено слуша него... мина си през хората като стой та гледай дори не спря,кой отпред кой отзад.... Нея за какво да я бъхтам..не е виновна ,..засега..ама инструктора маменцето му ... Ми таз нали после така ще прави по 20 пъти на ден...кви инструктори кви 5 лева ...За тез требе има досие,.. Иван Иванов...води 10 ученика...копие от лична карта ... в архив... до 5 години да се следи "неговите " питомци колко ПТП имат... над определен % тоз му се забранява да работи това ... има и кадърни,сигурен съм... ама болшинството е измет....Само кинти гледат ,учебна кола бмв 520, ауди А6 ...егаси, как става.?

Потребителски аватар
princo
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 1.8T Quattro 1997

Мнениеот princo » Пон 25 авг 2008 18:47

R.I.P :bishop :(

Потребителски аватар
diavol
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот diavol » Пон 25 авг 2008 18:52

Колеги такива новини винаги са отвратяващи.Аз имам предложение нека ние самите да започнем да КАРАМЕ ВНИМАТЕЛНО И ДА ДАВАМЕ ПРИМЕР НА НАЧИНАЕЩИТЕ ШОЬОРИ :idea: :idea: :idea:

Потребителски аватар
ACCELERATOR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ACCELERATOR » Пон 25 авг 2008 19:08

Не се нахвърляйте така... Всеки е карал безразсъдно на младини. В конкретния случай, явно момичето е било без колан, за да изхвърчи. Колкото и безразсъдно да е карало момчето, 2 пъти по-безразсъдно е да се возиш на предната седалка без колан. Ако се случи СЛУЧКА, ако ще и Рони Колман да си, не можеш да задържиш тялото си в колата при ускорение от няколко G, ако не си вързан.
Мир на праха на момичето...

Потребителски аватар
H2O
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот H2O » Пон 25 авг 2008 19:18

Поредния лош ден за БГ.Лош ден и за младите в тази държава!Лош ден за младежа който предизвика катастрофата,лош ден за роднините и близките на момичето.Разпитах до Стара Загора.Мястото не е оживено за автомобили,но дава предпоставка за "родео".Просто е загубил контрол на колата,Форд Мондео 93<.Повече не ми се дават подробности как е загинало момичето...Снимки мога да сложа,но не се препоръчват.След 2 месеца момичето щеше да направи 18 г.Лека му пръст!

Потребителски аватар
MYCYPATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MYCYPATA » Пон 25 авг 2008 19:20

ПОЧИВАИ В МИР

искам да видим това и да се замислим и да се поставим на всеки от учасниците

http://www.vbox7.com/play:228b72c7

дано не се случва на никого това не го пожелавам и наи големия си враг

R.I.P.

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Пон 25 авг 2008 19:27

scuba написа:
ivelina_yankova написа:...... Няма връщане назад, имам само спомени и сълзи в очите! Карайте внимателно, никой не е застрахован от нищо!

НЯМА Има шофьорски курсове и акъл в главата!!! Докато тия печлемета не спрат да си купуват книжките,още много млади хора ще се заминат. МОЕТО лично мнения го казах в една тема за един моторист. Истриха ми мнението. Но си държа на него. Язък за момичето!!!

Скуба мисля че проблема е и друг,значи аз карам мотор от много малък а чак наскоро взех книжка,да кажем че съм се налудувал
добре идва моя ред на изпита,никога не съм карал на кормуване а и няма смисъл ,и изпитващия ми вика давй давам аз, прая си сичко щот го знам и кат слезнах мивика
абе ти луд ли ди врътни там едно кръгче,ти пък чак и фигурите прав
ааа не скъса никой :idea:

Калоян Кирилов
Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
Двигател:

Мнениеот Калоян Кирилов » Пон 25 авг 2008 20:39

Казваш момичето е от Железник. Аз познавам една от там. Надя се казва. Дано не е за която се сещам, че и на същата възраст е или 17 или 18. Има ли сестра? :(

И за кой път става дума? Кой е стария път за Загорка?

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 25 авг 2008 20:44

Докато не обвържат книжките с IQ тест и докато тоя народ не се съвземе и спре да си вярва толкова много....нищо добро не ни очаква. :?

Съжалявам за момичето, лека му пръст.

Потребителски аватар
CRX Racing
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CRX Racing » Пон 25 авг 2008 21:52

Да почива в мир, другото без коментар!

Потребителски аватар
wierdo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wierdo » Пон 25 авг 2008 22:28

Неразбирането на проблема с многото тежки произшествия или по-скоро незаинтересованоста на българина е една толкова неприятна наша черта. Събираме се по темата не с мисълта как да решим проблема, а по-скоро как да намерим оправдания. Единия пил, другия бил глупав. Проблема е по-скоро следния, че напрактика щом е 10см от гъза ти, те боли хуя кво става. Сплотява ни единсвено сиира от поредните разпиляни вътрешности по асфлата, сплотява ни умилението че някое хубаво момиче е загинало трагично толкова младо а не правим нищо за да решим проблема. Освен поредната тема с вайкане и охкане и RIP и олеле не ми се живее тука и държаваа е виновна и идиоти на пътя, нека се сплотим около идята за нетърпимост към въпросните "идиоти". Мога да се обзаложа че 2/3 от присъстващите тук са семирейсъри и забравям мигом за цялата трагедия около малоумното ни осъзнаване на ситуяцията в секундата в която в пресветия гоуф влезе някое ухилено девойче. Тогаз всички стават стааари, стааари и патили шофери и с удоволсвтвие показват как мога да карам кола САМО с космите на лявата си ръка. Никой не преценява ситуациите. Спиш караш, ядеш караш, говориш с баба си по телефона какви мекици да ти направи караш, никой за нищо не внимава и всеки си спи зимня сън. Докат ние не се променим и бъбрека от бъбрек стане мозък и спрем да пишем теми оле тоя умря, скивай ква гадост и да чакаме поредния сиир нищо няма да се получи. Малко или много тъпата агресия, пошлата гъзария се толелира от всички и гледай тоя ме размина с 300 аз ще го настигна с 400 е супер актуално в ежедневието. Някой много хубаво беше казал ако не греша как колите няма да ви оправят малките криви пишки, единствено могат да ви направят донори. Проблема си е в самите нас и начина ни на мислене. Нека от пасивно да стане активно.

Потребителски аватар
420
R.I.P. High Roller
Автомобил: Golf Mk1
Двигател: DX

Мнениеот 420 » Вто 26 авг 2008 1:07

Малко ми става тъпо като чета всичко това. Някой от вас знае ли скоростта каква е била, или условията? Алкохол, час, детайли? Скачате и сипвате на момчето, а нямате идея как му се разказва играта в момента. Ясно ми е защо така реагирате, разбирам ви и не ви критикувам (силно), обаче това нищо не променя.
Един съвет към живите, който няма нищо общо със случката (най-вероятно): оставяйте проблемите на тавана на колата, карайте си спокойно, после си ги нагърбете обратно и се оправяйте.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”