Има ли колега, които се занимава с метални/стъклени мебели за магазин или пък да ме насочите към добра фирма в рамките на София?
Въпрос за магазинно обзавеждане
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Въпрос за магазинно обзавеждане
Колеги, тази седмица имам бойната задача да намеря няколко нестандартни стелажа и щандове тип витрина. Поразрових се в гугъла, посъбрах доста кординати, направих си ценовите листи, но има доста голямо разлика в цените от фирма до фирма. Да не говорим, че обикновените стелажи са 2-3 пъти по-скъпи, спрямо Метро или Практикер, но тъй като говориме за нестандандартни размери ще падне голямо дране
Има ли колега, които се занимава с метални/стъклени мебели за магазин или пък да ме насочите към добра фирма в рамките на София?
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Задължително ли е да е стъкло+метал?
Един колега от Пловдив..LZ1... забравих му ника нататък...
- Коцето, си направи щандовете с гипсокартон.
Станаха перфектно, а и точно там, където ги искаше и колкото ги искаше
Моята задачка беше да му вкарам кабелчета в кутиите от гипсокартона, за да си сложи подсветка на тях. Дано е останал доволен от кабелите!
При всички случаи- много идейно стана, а и формите, по които може да ти ги направи един майстор са неограничени
Един колега от Пловдив..LZ1... забравих му ника нататък...
- Коцето, си направи щандовете с гипсокартон.
Моята задачка беше да му вкарам кабелчета в кутиите от гипсокартона, за да си сложи подсветка на тях. Дано е останал доволен от кабелите!
При всички случаи- много идейно стана, а и формите, по които може да ти ги направи един майстор са неограничени
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
radotom написа:Задължително ли е да е стъкло+метал?
Един колега от Пловдив..LZ1... забравих му ника нататък...- Коцето, си направи щандовете с гипсокартон.
Идеите са за метал+стъкло и ако трябва ще се налеят повече пари за тази концепция. Иначе мерси за предложението
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
зависи какви ги искаш
аз лично правя сякакви метали кой каквото му душа иска и плаща
но имам един комшия ,ако искаш нещо много барнато и единствено в българия
мога да те свържа.
Отсега те предупреждавам че работи доста скъпо но нещата са му супер изпипани и здрави,
може от хаЛЗмин може и от неръждавейка(ама неръждавейката е баси цифрата и съответно и работата по нея)
ето сайта му за да добиеш поне малка представа(дано не резнат темата):
http://www.balbuk.biz/
П.П.:няма никаква финансова изгода от тази реклама,просто пича работи супер добре,поразгледай стълбата да видиш за ко иде реч
аз лично правя сякакви метали кой каквото му душа иска и плаща
но имам един комшия ,ако искаш нещо много барнато и единствено в българия
Отсега те предупреждавам че работи доста скъпо но нещата са му супер изпипани и здрави,
може от хаЛЗмин може и от неръждавейка(ама неръждавейката е баси цифрата и съответно и работата по нея)
ето сайта му за да добиеш поне малка представа(дано не резнат темата):
http://www.balbuk.biz/
П.П.:няма никаква финансова изгода от тази реклама,просто пича работи супер добре,поразгледай стълбата да видиш за ко иде реч
Върни се в “ОФФ-Топик - други”