Помогнете да си купя читава кола...........от една блондинка

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox

Голф 1.4 - 95г или Поло 1.4 -98г

Анкетата завърши на Сря 25 яну 2006 12:38

Голф 1.4 - 95г
2
5%
Поло 1.4 -98г
39
95%

Общо гласове: 41
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 17 яну 2006 11:31

За дама без сериозни семейни ангажименти...
Или ако имаш семейни ангажименти.. мъжти да взема пасат
Определено ще взема Полото
1. Колко толкова ще пътуваш на дълго, че да ти трябва голям комфорт...
два пъти до морето на година и ще малко...
2. Градско е по-повратлива кола, и ще паркираш една идея по-лесно ама доколкото чувам имаш сериозен шоф. стаж, така че надали те ммъчи това.
3. Разхода на бензин ще е по-малък с една идея, ама пак
4. Колкото по-голяма кола, толкова повече километри.. което не значи, че ще е по-запазане.. пример такси на 100 000 е в пъти по-разбито отколкото кола на 250 000 карана предимно извън града.
5. Мен лично ми се вижда, че полото е по-издръжливо от голфа...
6. Все пак ако ти харесва ... голфа... ами.. що си пуснала тази тема :)
имам една колежка.. та я питам абе как взе колата.. шото хоп и доде с кола..а тя си взе един Ровър.. и тя вика ами отидах харесах /забележете как се харесва.. без да отвори капака дори/ го платих го и готово :) е поне излезе що-годе сполучлива...

itso
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот itso » Вто 17 яну 2006 17:06

nii написа:със сеат марбела 4 пъти ходих до амстердам и обратно и не се уморявах, ...

офф
nii ти си цар бе bowdown
аз с марбелата един работен ден(8 ч.) Drive , до Приморско и после бях :uuoooh: е верно 5/100 газ си е :P

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 17 яну 2006 17:12

Бе май забравихте москвичите...айде сега неудобно било...

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 17 яну 2006 17:14

А блондинката ще сподели ли с нас какво избра :roll:

Потребителски аватар
amazonka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amazonka » Вто 17 яну 2006 19:43

Здравейте сладури, благодаря .Прочетох всичко, което сте писали :P
Нямах възможност да пиша ,защото ходих по-лекари с детето си. :x ...и на работа и .....разгледах няколко автосалона.
Както сами разбирате съм семейна и имам дете на 2г и половина.
Колата е добре да е малка ама и не съвсем, защото трябва да кача колелото на детето или моторчето или....... :lol: :lol: :lol: Д
Наистина се справям с карането -14г карам кола и 5г- имах мотор и си го карах с густо :D Но преди няколко години ми минаха маниите и малко съм изостанала с инфото - за коли и двигатели. Но благодарение на вас гледам ,че бързо ще наваксам bowdown
За сега гледам и обикалям за съжаление Голфовите които гледах днес ме отчаяха. 92-94- над 6500 -мисля че са луди
И 92-93 -5300 гледах 2бр. бяха пълни гробнци :twisted:
Ще ви държа в течение и имам още въпроси.
Само на Поло не се качих но и това ще направя утре и ще имам по-ясна представа искам ли го. Иначе и на Поло съм навита.
Някои продаваше Поло кажи цена или пиши на Л.С
Един въпрос ако купя Голф трябва ли да го застраховам????????
Маи много ги крадат.................. а това още оскъпява нещата :shock

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Вто 17 яну 2006 19:47

Застраховка!-любима марка за крадците е a boi de

Потребителски аватар
Lawyer
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lawyer » Вто 17 яну 2006 19:49

Доста са скъпи Голфовете. Виж сега, за почти два пъти по-малко пари ще си вземеш един Пасат и ще пориш яко въздуха. Аз съм супер доволен. :D

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 17 яну 2006 21:18

При тези годинки за които се говори, пасата става доста скъпо удоволствие

Потребителски аватар
vortx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vortx » Сря 18 яну 2006 12:16

amazonka написа:трябва да кача колелото на детето или моторчето или....... :lol: :lol: :lol: ...........
Само на Поло не се качих но и това ще направя утре и ще имам по-ясна представа искам ли го. Иначе и на Поло съм навита.
:shock

Наистина трябва да го пробваш... сигурен съм че ще ти хареса! И ако не можеш да намериш някое добро ПОЛО за проба не бързай да си правиш изводи.... ще ти дам да врътнеш едно завойче :roll:

Иначе относно колелото и моторчето... аз съм вкарвал вътре пералня с кашона (неразопакована) :twisted:
... тва горното разбира се се случи преди да сложа газовата "бомба" в багажника :cry:

А за застраховката.... аз лично нямам и засега (година и половина , да чукна на дърво) няма проблеми! :)

Потребителски аватар
emils
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emils » Сря 18 яну 2006 13:32

wili98 написа:имам една колежка.. та я питам абе как взе колата.. шото хоп и доде с кола..а тя си взе един Ровър.. и тя вика ами отидах харесах /забележете как се харесва.. без да отвори капака дори/ го платих го и готово :) е поне излезе що-годе сполучлива...

ей поради тая причина би следвало да е абсолутно забранено на жените да избират коли stumm confused точно заради тях факирите на горубляне излъскат някой таралясник, мадамата като го види как изглежда отвън му се хвърли на капака с възгласа "това е" и после отиди че се занимавай с майстори, запчасти и сервизи... личен опит!
прочее, нямам нищо против представителките на нежния пол, които са изправени пред такъв избор, но нека да се допитват поне! както хубаво прави нашата блонди :lol:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 18 яну 2006 13:54

Ами може ли и аз да дам моето мнение?
Против - няма, въздържали се - също.
Започвам: ПОЛО
Свърших! (тия с GTI тата са много бързи :lol: )
Сега сериозно, според мен по-добрия избор наистина е Полото, първо ако отделиш една и съща сума пари, както казаха и колегите преди мен, колата най-малко ще бъде по-нова. Да кажем, че ще има и някоя друга "глезотийка". За дизела аз съм против (сега как ще ме нападнат), но гледайки от моята камбанарийка, всеки дизел над 10 години, като теглиш чертата на края (примерно след 3 години езда) се оказва, че не е по-евтин от бензиновия си еквивалент. Може да чуеш, че дизела върви по-добре (не коментирам разхода му). Да, върви, но нека уточним кои вървят - тези с двг TDI, ама те не са 5000лв, а ако са по толкова са ПЪЛНИ гробници. Така, че моето мнение - намери си едно Поло 1.4, харесай си го (шоферка си и ще ме разбереш, ама колата трябва да си я харесваш) и скачай в него.
П.П. За Емо, да ти кажа познавам и такива мъже, които отиват, виждат, харесват колата и без изобщо да вдигнат капака я взимат. Лошото, че колата на старо си е риск, който колкото и да си отваряш очите не го намаляваш кой знае с колко.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Стиви Джи » Сря 18 яну 2006 14:10

Задължително прочети и това:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=13150

Потребителски аватар
amazonka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amazonka » Чет 19 яну 2006 16:13

Това е невероятно мнене като за учебник, евала на този които го е написал. Свалих го още преди време и съм го научила наизуст :lol: :lol: :lol:

:horror: :horror: :horror: Станах луда последните два дни,направо ми иде да :banghead: :banghead: :banghead: както върви няма да карам нито Голф -по-салоните има едни дараци за по -5000
до 6500лв- 92-93 с ръжда по-задния джам и тркащи двигатели или без спирачки или......
А за Поло в момента няма много голям избор.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Чет 19 яну 2006 16:38

Бъди търпелива в търсенето. Който търси намира. И се пазари това е много важно. В София винаги свалят поне 400-500лв. като се пазариш.
В Пловдив цените са силно завишени, като гледаш кола носи пари за капаро и трябва продавача да разбере, че си сериозна и ще купуваш. Когато те видят с парите са склонни веднага на отстъпки.
Има и друг вариант ад дойдеш до София. Имам един приятел с авто къща на Горубляне и той имаше едно Поло за 5600лв. 1.4 95-96 мисля,че беше. Но в момента обявите му ги няма в mobile.bg. Aко си сериозна мога да говоря с него и да го смъкне до към 5000-5100, че даже и повече. Преди това може да се закара в сервиз и след това да се говори за цената :idea:. Човека е сериозен и няма да ме подведе.
Ако проявяваш интерес ми пиши на лични, а аз ще говоря с него и той ще ми каже каква цена му търси на полото като за свой хора :!:

П.С
Тука във форума имаше едно момче дето продаваше Полоп 1.4. Може да пуснеш обява във форума, че търсиш Поло 1.4 - 1.6

Потребителски аватар
amazonka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот amazonka » Чет 19 яну 2006 19:26

Казвам цени с отстъпки по-400-500лв.
Благодаря за предложението ,но се чувстам доста сигурна с моите майстори и връзки в П-в . Смятам ,че каквото и да възникне тук по -лесно бих се справила и бих преценила по-правилно. :oops:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”