Чакаме
Голям разход в града
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
aiptek написа:[
Колко значи ти е разхода и на каква кола.
При мен на 1.6 Голф 3 с ландито ми дава 17 на 100
А аз се бях притеснил за моята че гори 13-14 с почти постоянно включен климатик. Без него сигурно и до под 13 ще го докарам.
А уредбата ми е като твоята обикновенна и с изпарител ланди. Последно ми я центроваха в сервиза до Италианеца и от тогава 10-на хиляди километра няма проблеми и ми дава относително постоянен разход. Само въздушния филтър сменям на 5 хил.километра.
Кофти на AFT мотора е, че работи в повечко обороти и на дълго немога да я сваля до под 8,5 дори да карам с мах 100 километра. Последния път като се прибирах от Търново и карах по бързичко ми отиде на над 10/100 на дълго.
- Danny boy
- Автомобил:
- Двигател:
Аз да споделя следните наблюдения.Преди гореше 15-16/100,Бях се побъркал взех да си втълпявам кво ли не.Реших драстично да завия крановете и да пробвам как ще е.Когато човек стегне крановете най добре разбира на коя газстанция каква газ му сипват.Анатемосах 2-3 и сега съм на тази дето ми аресва вървенето на колата.Набира задоволително и разхода вече е.... нормален.Три пъти засичам вече и ми дава разход в Пловдив в час пик 11/100.Тази кола никога не е давала такъв нисък разход.Да добавя че сложих дин аванс процесор ,който най-вероятно дава някаква малка икономия,а динамиката се позакърпи.И.. въпреки че зареждам вече три пъти от там бях най-доволен от динамиката на колата когато заредих двата пъти вечерта по хладничко около 22часа.Колата е от аватара.
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- nikolai_an
- Автомобил:
- Двигател:
току що се връщам от газанализатора,мисля че след настроиката колата ми тръгна някакси по-готино(може и да си въобразявам
)но момчето се зачуди как досега несъм я карал на газанализатор,понеже в сервиза където ми я слагаха я настроиха на ухо и казаха "добре е"(понеже нямаха газанализатор),като следяц по нивомера на бутилката маи ще мина повече от 85км.тоз път,ако отново ми е голям разхода ще гледаме диаметъра на плочката само това вече остава като вариант или изпарителя да е яко менте на LOVATО,като я засека тез дни ще кажа за разхода,но ми казаха че за абу мотор не бива разхода да е повече от 12-13 в града!
Върни се в “Автогазови уредби”