Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
4
хора си4ко хубаво ам внимавайте като ги слагате VANKONI внимавай какви накладки слагаш 4е тия турските са много шибани мн свирят ако имаш акордион в багажника и дует могат да ти изпълнят!
а мога ли да попитам има ли как да се оправи това свирене без да се сменят накладките
а за дискове немога да ви посъветвам не им разбирам!
а мога ли да попитам има ли как да се оправи това свирене без да се сменят накладките
- kireto_radev_2
- Автомобил: GOLF-2ABF GOLF-3ABFGOLF-4TDI
- Двигател: ABF.ALH
Re: 4
Вземаш една ножовка цепиш им един канал през средата на феродото и работата гори доли замясваchefo_ написа:хора си4ко хубаво ам внимавайте като ги слагате VANKONI внимавай какви накладки слагаш 4е тия турските са много шибани мн свирят ако имаш акордион в багажника и дует могат да ти изпълнят!

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
nero написа:търсете накладки TRW (Lukas)

Нямам какво повече да кажа!
Само да предупредя, че TRW са меки, качествени накладки, щадящи дисковете и най-вече- СПИРАЩИ!
Не стават за нарязани дискове имено поради мекотата си- много бързо ще свършат!
Чефо_, свирещи накладки се оправят само със смяна, брат!

Съжалявам, че трябва да те разочаровам, ама....
Само за сведение- едни такива свирещи свалих и захвърлих на по-малко от 600км! Не само, защото свирят, ами защото и не спират!
И 2 дни след това аз успях да спра, за да не влезна под едно камионче, но една кака с Г3 не успя!

Каката караше зад мен!

Добре, че шурито е тенекеджия, та ми оправи ръба на калника и гредата на бронята!
- chefo_
- Двигател:
4
накладките са ми нови бе хора как да ги сменя и спират и то много добре! су4е ми се нещо колата и немога да разбера от какво е май гумите отзад не са много добре и май ще трябва да ги посменя,да ги изтъркам и премахна!
- chefo_
- Двигател:
Re: 4
leido написа:vankoni написа:nero написа:chefo_ написа:да не говорим 4е някои хора може да ми станат и роднини!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тука някаква интрига се заформя
май някой се е Фффлюбил
аеде де, знаете ли как ми се ходи на свадба...стояне
vankoniiiiiiiiii, не ми говори за сватби, за да не започвам аз. Я кажи палавнико това какво е, аааааааааааааааааааа? Ти май си първи.
Някой май се е фффлюбил.Ненадейно и на мен ми се приходи на свтба.
ааааааааа ванкони да не забравиш какво направихте с сон4ето на капака на колата ми 4е имам нужда сега от едно пастиране от мене пастат от тебе ена ръ4и4ика пощна ако може!![]()
- Printmaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Printmaster написа:Да. Да. От едната страна обаче. 60 и нещо ги зех аз за пасата. Иначе наистина ги бива.

Иначе на мен ми излезнаха цели 48 леФа!
Чефо_, какъв е шанса да си ги подпалил накладките при някое ячко спиране?
Ако са 'леко запечени', може и да се отървеш с едно зачистване на работната площ с шкурка

- chefo_
- Двигател:
radotom написа:Printmaster написа:Да. Да. От едната страна обаче. 60 и нещо ги зех аз за пасата. Иначе наистина ги бива.
Той неро е връзкар и влачи всичко с отстъпка!
![]()
Иначе на мен ми излезнаха цели 48 леФа!
Чефо_, какъв е шанса да си ги подпалил накладките при някое ячко спиране?
Ако са 'леко запечени', може и да се отървеш с едно зачистване на работната площ с шкурка
радо не съм ги палил брат щото от как я взех си свитеха а наскоро сам спирал рязко може и да са се запалили леки4ко ам незнам
мисля 4е трябва да се свалят и подменят щото ми тря да спирам...
съжалявам 4е утре няма дамога да дойда на сбирката но съм на работа и няма да можем да си поговорим на тази тема