musura написа:PL-16v написа:Eми с радост мога да отбележа че натупахме с Килара тая ланчия и то както подобава голфчетата се представиха блестящоГТИ даже снима с камерата
bowdown bowdown bowdown bowdown bowdown
искаме видеото!!! Значи не е чак толкова лоша тази ланчааз от писанките на собственика и останах с впечатлението, че е някакво уникално чудо на техниката
KILLER GTI написа:musura написа:PL-16v написа:Eми с радост мога да отбележа че натупахме с Килара тая ланчия и то както подобава голфчетата се представиха блестящоГТИ даже снима с камерата
искаме видеото!!! Значи не е чак толкова лоша тази ланчааз от писанките на собственика и останах с впечатлението, че е някакво уникално чудо на техниката
чудо е ,
пада само с 5 коли, а и аз друго не съм очаквал да стане щот съм правил тестове и преди с подобна ланча!
Jaw написа:KILLER GTI написа:musura написа:PL-16v написа:Eми с радост мога да отбележа че натупахме с Килара тая ланчия и то както подобава голфчетата се представиха блестящоГТИ даже снима с камерата
чудо е ,
пада само с 5 коли, а и аз друго не съм очаквал да стане щот съм правил тестове и преди с подобна ланча!
Да го пробваме Голфа с мойта "сток" Делта 2.0/16 .
Може и като се постопли та да нема летящи стартове.
KILLER GTI написа:ама нали ти казах че с такава съм се пускал!!!!
а за стартове от място проблем няма голфа тръгва още по добре от място!!!
нямам нищо против колата ти или теб, ама разбери че тея коли на божурище дават времена над 17сек, атакива времена точно дават 112 коньовите(на мотора) голф 2-ки
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта