Eдно е куриерската услуга на DHL (още повече от позицията на корпоративен клиент), друго е нормалната поща - гола вода.
Освен това, аз споделям личен и на приятели опит.
Пък вие си правете каквото знаете, де...
Съвет- кристални фарове и стопове Пасат 5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Съвет- кристални фарове и стопове Пасат 5
Здравейте, Съфорумци, отдавна не съм писал..... но то и нищо ново при мене по отношение на колата - все си е тая - Пасат Б5 АФН комби....
Та, днес сложих нови фарове на колицата - спрях се на Депо, от тях май впечатленията са най-добри (от куче-марките де....). Обаче има неща, които ме притесняват:
1. Понеже фарчетата са с лупа, ми се струва че много загрява пластмасата на фара...може ли да я изгори??? на ръка, като пипам след 30 минути светене си е доста нагряло, а от светлината на ръката ми направо пари... С Осрам крушки съм - най-силнити - +80(или90%) - night breaker и на къси и на дълги.... Дали не трябва да ги сменя с по-слаби или да си свиркам...
2. Обмислям дали да сложа ксенон на късите светлини - цените му доста паднаха, но пак се чудя - ще е китайски, то е ясно, ама може ли да ми препоръчате какво да гледам при избора. И, ако сложа ксенон греенето от фара ще се усили ли, или не....
Много пъти съм се допитвал до Вас и не сте ме подвеждали! Знам, че и сега ще ми помогнете и благодаря в аванс!
Та, днес сложих нови фарове на колицата - спрях се на Депо, от тях май впечатленията са най-добри (от куче-марките де....). Обаче има неща, които ме притесняват:
1. Понеже фарчетата са с лупа, ми се струва че много загрява пластмасата на фара...може ли да я изгори??? на ръка, като пипам след 30 минути светене си е доста нагряло, а от светлината на ръката ми направо пари... С Осрам крушки съм - най-силнити - +80(или90%) - night breaker и на къси и на дълги.... Дали не трябва да ги сменя с по-слаби или да си свиркам...
2. Обмислям дали да сложа ксенон на късите светлини - цените му доста паднаха, но пак се чудя - ще е китайски, то е ясно, ама може ли да ми препоръчате какво да гледам при избора. И, ако сложа ксенон греенето от фара ще се усили ли, или не....
Много пъти съм се допитвал до Вас и не сте ме подвеждали! Знам, че и сега ще ми помогнете и благодаря в аванс!
сложи един ксенон и си свиркай тогава.
вече е на цената на едни хубави крушки.

вече е на цената на едни хубави крушки.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
pepster1980 написа:И, ако сложа ксенон греенето от фара ще се усили ли, или не....
Греенето ще се намали чувствително, особено ако ксеноновите крушки са 35W.
Но, имай предвид, че трябва да поддържаш стъклата (пластмасите, по-скоро) чисти и да не ги закриваш по случайност с нещо (парцал, ръкавица и т.н), защото тогава наистина пластмасата може да се стопи.