Питане относно Brembo Max .
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
sashobas написа:239мм от Авто плюс са 30.50лв. за бр общо двата диска са 61лв.Карам ги около 15000 км. и няма проблем с дисковете колата си спира ако не по добре поне не е по лошо.Накладките ми са на АТЕ които струваха и те около 50лв.Искам да споделя че преди с старите дискове и накладки често ми се случваше да се прегреят и да отказав да спират.А сега този момент още не съм го усетил ,може и да е от накладките но има разлика.Това е от мен.
Саше,твоите дискове плътни ли бяха

- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
Мойте дискове са също 239мм , 4х100. Купих си брембо макс нарязани за 90лв. двата/ползвам отстъпка иначе както казаха колегите са някъде около 100лв./Има огромна разлика в спирането!
Та на въпроса, да може на същите апарати да се сложи вентилиран диск , но се слагат по-тънки накладки -за ГТИ.
има снимки в гаража
Та на въпроса, да може на същите апарати да се сложи вентилиран диск , но се слагат по-тънки накладки -за ГТИ.
има снимки в гаража
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kav4o написа:sashobas написа:239мм от Авто плюс са 30.50лв. за бр общо двата диска са 61лв.Карам ги около 15000 км. и няма проблем с дисковете колата си спира ако не по добре поне не е по лошо.Накладките ми са на АТЕ които струваха и те около 50лв.Искам да споделя че преди с старите дискове и накладки често ми се случваше да се прегреят и да отказав да спират.А сега този момент още не съм го усетил ,може и да е от накладките но има разлика.Това е от мен.
Саше,твоите дискове плътни ли бяха

- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
kaiser666 написа:Никой ли не знае колко мм е допустимия ръб при тези дисове?
Ръба или дълбочината на канала? При мене дълбочината на канала е 2мм , и допустимия ръб или износване на диска е 2мм. Или казано иначе падне ли под 18мм , е за хвърляне!
пп това си го пише в упътването и характеристиките на самото брембо което сложих./Има си и сертификат/
- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
Е на мое голф 1.8 АБС също не са обикновени а вентилирани,така че спор да няма че на АБС-са са само плътни!Иначе отпред сложих вентилирани PAGID и такива накладки за 150 кинта и съм мн доволен!невентилираните бяха 110 комплекта + накладките!взехме ги с 20% намаление защото имам приятел монтьор!За Bremboto само хубави отзиви съм чул но ми препоръчаха PAGID!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”