Счупена вложка за секретни болтове Passat B5
Счупена вложка за секретни болтове Passat B5
Колеги ,днес се опитах да сваля предна дясна гума на Пасата -имам разбит носач/и/ и исках да огледам -в калъфа с инструментите намерих вложка за секретните болтове на алуминиевите джанти -обаче и е потрошен целия улеи които прави комбинацията за да влезе вложката и да отвие болта -опитах другите болтове как са стегнати -идиотски -скачах върху ключа за да ги отвия -моля даите съвет какво да правя -мога ли да поръчам някъде нова вложка -така не мога да сваля нито една гума !Опитах да набия камък от гедоре около целия болт -влезе стегнато -но като напънах на отвиване -превъртя -моля дайте съвет ако сте се сблъсквали с такъв проблем
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Въпроса е не кой, а как ги завива/отвива. Чукам на дърво не съм имал проблем с гумаджиите. Нормално е ако не си отвивал болтовете няколко месеца да се спекат.
Един познат с голфче ей така все се оплакваше: "приятел ми счупи шибидаха(а приятеля натиснал само копчето), масларя му счупил щеката (а той само я изтеглил) ..." и т.н. За жалост се случват нещата.
Един познат с голфче ей така все се оплакваше: "приятел ми счупи шибидаха(а приятеля натиснал само копчето), масларя му счупил щеката (а той само я изтеглил) ..." и т.н. За жалост се случват нещата.
- syncro fen
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател: