разбити ключалки,опит за кражба

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 29 авг 2008 12:24

slav4on написа: Ако някой друг колега има нещо подобно нека го сподели, защото не разбирам начина на действането му аз(по простата причина че не съм го правил, а така го купих :D ), а ви уверявам, че няма по сигурен начин да си предпазите колата.

Заповядай!
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... 9%E7%E5%F0
Имаш опростена версия на първия вариант.
И мога да те уверя, че това може да представлява препядствие само за хлапе до 10 годишна възраст! :lol:
И аз имам подобно копче ;)

Относно защити, копчета, аларми, телефони... Алармата на WDW дава някаква сигурност, но му пожелавам да не я проверява в 'реални бойни условия'
Всичко друго е мижи да те лажем! Качват ти колата на колесар, палят и си заминават без никой да ги пита дори колко е часа! :(

Потребителски аватар
slav4on
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот slav4on » Пет 29 авг 2008 14:23

canyoubounce не не спира притока на гориво и няма как да го забравиш да го натиснеш защото ако не го натиснеш няма палене. Може би radotom е прав че мойто е такова, но не съм сигурен защото нищо не разбирам от схеми, но е факт, че не мога да си запаля колата по какъвто и да е начин без да съм го натиснал. Точно нещо като саморъчно изработен имобилайзер е, но пак е няква защита. Те крадат коли за по 200000 лв. пък наще пасати за по 10000 нема да ги откраднат, много ясно че ше ги крадат. Спасение единствено в черквата със свещ. :D Поздрави.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Пет 29 авг 2008 14:30

Точно това е, моят колега(той си е леко кух де) забравил за това копче и следвало дърпане и хиляди разправии.
Хаха а да ходя да паля свещ за колата.... има къде къде по важни неща, ако искат да я крадат, все пак е някаква купчина желязо.

Върни се в “Passat”