Въпрос за ГО
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за ГО
може да има дублиране на теми...но намерих за цени и т.н.
забравих да си платя вноската по гражданската...пак!
на полицата пише че при неплащане на поредна вноска договорът се прекратява в еди колко си часа на 15тия ден от падежа на датата за вноската...
ако датата е била 15.08 примерно мога ли да карам до 30ти без да имам проблеми с КАТ?
аз така си го обяснявам написаното?
имам ли право да ида примерно утре да я платя (предполагам че не но да питам)?
забравих да си платя вноската по гражданската...пак!
на полицата пише че при неплащане на поредна вноска договорът се прекратява в еди колко си часа на 15тия ден от падежа на датата за вноската...
ако датата е била 15.08 примерно мога ли да карам до 30ти без да имам проблеми с КАТ?
аз така си го обяснявам написаното?
имам ли право да ида примерно утре да я платя (предполагам че не но да питам)?
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ве Смоке , не ме разбра аз ли не са изразих правилно но ще го кажа пак .Имаш право да караш още седмица ли беше или две гратисен период след датата на полицата. Не сьм сигорен на 100 % но мисля че така беше защото и аз правих миналата седмица и бях закьснял с два дена и едни притеснения ме налегнаха чак го хвьрлих в другия крачол че тогава ми казаха че така и така.......
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не се сърди, просто намирам този начин за леко рискован и несериозен. Не се опитвам да омаловажа желанието да помогнеш. Просто има някаква глоба, ако караш без застраховка. Лично аз бих се постарал да прочета какво точно пише в застраховката или да отида при застраховател, който да ми покаже документ, в който това е уточнено - дали имаш право или не да караш някакъв период след датата на плащането. Защото ще се чувствам много глупаво, ако чичоМилиционер ме спре и ме глоби, а аз му обяснявам "Ама така ми казаха във ФВ форума".
- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”