A98H
A98H
Има ли полза да се кара с А98 откъм икономия? (при условие че в книжката пише като препоръчителен А95 на 1-во място и А98 на 2-ро). В литри сигурно ще е малко по-малък разхода, но цената е малко по-висока и сигурно почти се занулява.
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
От 2 месеца някъде карам само с 98 на петрол и чат пат кинитрон 100 на еко и малко карера 100. Като разход не виждам почти никаква разлика, но от към вървенееее ... просто няма какво да си говорим. Един път само пробвах да си припомня как беше с 95 и налях 10 литра .. е се едно ми закачиха ремаркето отзад
Та ако бюджета го позволява въпроса не стои. Та разхода поне при мен не е паднал, се същото си гори. Може би при пълните инджекции нещата стоят по друг начин, еле пък ако има и детонационен датчик и компа си настройва предварението според бензина. Тогава може би има и разлика в разхода.
Наистина пробвай и виж как ще е, ама се си мисля че трудно ще се върнеш назад към 95 после

Наистина пробвай и виж как ще е, ама се си мисля че трудно ще се върнеш назад към 95 после

- Jovani
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
OFF: колегата е от габрово
EDIT: Съжалявам за офф-а ама не се сдържах

EDIT: Съжалявам за офф-а ама не се сдържах

Последна промяна от Jovani на Съб 30 авг 2008 21:11, променено общо 1 път.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”