VW mk2 Black Betty - Betty's Workshop
- npachovski
- Автомобил:
- Двигател:
DONPEPI написа:добре е станало само тапицерийката ралична и тя само 1 седалката ама като завиваш с 180 другите дето се возят като в сливов компот ше се друсат. честито
Е, че той ако е със 180 нема да завива, а ще излита

Различна е много ясно, все пак е нова, а и черна.Няма начин да не се различава.
Честито Стефчо, няма ли да има и втора, за спътника отпред

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Батко, ще се очистиш някъде с тая седалка... като се отскубне и нито спирачки можеш да натиснеш, нито съединител (нямаш опора) - случвало ми се е да ми се скъса седалка по време на движение, добре че беше с 40-тина и пак едвам я спрях колата!
Не си прави ташак, тия кекави заварки или ги подсили многократно или сложи някакви болтове от М8 нагоре!
Много седалки съм наслагал на всевъзможни коли, приеми го като професионален съвет!
- Дори и на Пасатора ми съм си сложил седалките по подобен начин, но с 4 М8 болта!
Не си прави ташак, тия кекави заварки или ги подсили многократно или сложи някакви болтове от М8 нагоре!
Много седалки съм наслагал на всевъзможни коли, приеми го като професионален съвет!

- martineli
- Автомобил:
- Двигател:
хубу ще е да има втора седалка за да са еднакви ама ако я е взел на далавера както разправяше може и да няма втора твкава.ама ако му забие ено рекаро от дясно(черно) ще е по добре.
пък иначе аз си мисля че като кара с 180 няма да е хубаво да има квито и да е хора с него така че с една седалка пак е добре
пък иначе аз си мисля че като кара с 180 няма да е хубаво да има квито и да е хора с него така че с една седалка пак е добре