Пасата ми е 1.8ми1991г,бензин-газ.Имам следният проблем:както си карам,колата гасне,и не може да запали,по време на движение опитах да запаля на скорост пак не става,след известно време явно и идва настроение и се оправя но с гръм някъде отдолу по гърнетата,това е на газ.На бензин също неще,нито на място нито никак.Ходих на газаджия,на диагностика-КОЛАТА МИ БИЛА-ОК,въобразявал съм си,Смениха ми кабели и свещи,какво друго може да е?
апропо:Въпросният гръм ми разцепи задното гърне

Гасне по време на движение!!!!!!-решено
Гасне по време на движение!!!!!!-решено
Последна промяна от laminat на Пон 01 сеп 2008 15:28, променено общо 1 път.
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
The_Machine написа:Бобина/комутатор/датчик на Хол...
Ако гърми отдолу не само на газ, а и на бензин- датчика на Хол го исключвам от сметките

Ако няма импулс от него- няма да има впръскване от дюзата.
Ако гърмелите са само на газ то тогава много вероятно е да е той

Или поне някое кабелче/букса по него.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Едно Ауди така беше, запали, караме го 4-5 км и угасне. Мъртвец, 5км на въже при скорост 60 - 70км/ч и нема палене.
Случайно докато въртях на стартер един приятел видя, че някъде в долния край на капачката тръгва искра към двигателя.
Сменни капачката на делкото и се оправи работата до днес сутринта.
Същия проблем, и като запали което става трудно, хвърля един черен пушек отзад и прекъсва. Хвърлило е вода отнякъде върху кабелите, щото са мокри и сигурно оттам идват сега проблемите.
Случайно докато въртях на стартер един приятел видя, че някъде в долния край на капачката тръгва искра към двигателя.
Сменни капачката на делкото и се оправи работата до днес сутринта.
Същия проблем, и като запали което става трудно, хвърля един черен пушек отзад и прекъсва. Хвърлило е вода отнякъде върху кабелите, щото са мокри и сигурно оттам идват сега проблемите.