Проект VW Vento/Jetta Mk3.....1.8Т
- baivan
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8T
И едно клипче което направихме м/у другото :
http://www.youtube.com/watch?v=kuM3xgEJU0E
http://www.youtube.com/watch?v=kuM3xgEJU0E
- baivan
Вече доста колеги ме питаха как съм направил веждите така и затова ще обясня тук, за да не пиша на всеки по отделно.
Такааа...веждата се шкури с едра шкурка, най-добре р150 и се шкури докато точиците(които правят грапавото на веждата) не изчезнат. Става въпрос за бая шкурене. След това както останових е задължително да се напръскат с обезмаслител, да се почака 20-тина минути и да се измият под налягане(на водоструйка). Пластофикса не захваща на такава пластмаса(или поне този, който си купих аз), затова си пръснах направо филер(шприц кит). Като изсъхне се минава набързо с шкурка р220-240 за да се поизглади. Пръска се втора ръка шприц кит и след като изсъхне се шкури водно с р400, а след това с р1500. Готова е за пръскане на боята. Пръска се базата, съхне, втора ръка база(малко по-отдалече). Съхне и втората ръка база, след което не е зле да се мине леко с р2000 водно, може и с разните там восъчни кърпи и подобни простотий и тогава да се пръсне лака(може една ръка, може и две...зависи). Аз базата не я минах нито с ситна шкурка, нито с нещо друго, а направо пръснах лака и пак стана добре, хубаво е обаче да се пръсна някъде, където няма прах и вятър че става мазало. Дано да съм бил полезен.
Такааа...веждата се шкури с едра шкурка, най-добре р150 и се шкури докато точиците(които правят грапавото на веждата) не изчезнат. Става въпрос за бая шкурене. След това както останових е задължително да се напръскат с обезмаслител, да се почака 20-тина минути и да се измият под налягане(на водоструйка). Пластофикса не захваща на такава пластмаса(или поне този, който си купих аз), затова си пръснах направо филер(шприц кит). Като изсъхне се минава набързо с шкурка р220-240 за да се поизглади. Пръска се втора ръка шприц кит и след като изсъхне се шкури водно с р400, а след това с р1500. Готова е за пръскане на боята. Пръска се базата, съхне, втора ръка база(малко по-отдалече). Съхне и втората ръка база, след което не е зле да се мине леко с р2000 водно, може и с разните там восъчни кърпи и подобни простотий и тогава да се пръсне лака(може една ръка, може и две...зависи). Аз базата не я минах нито с ситна шкурка, нито с нещо друго, а направо пръснах лака и пак стана добре, хубаво е обаче да се пръсна някъде, където няма прах и вятър че става мазало. Дано да съм бил полезен.

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
На мен лично ми харесва с веждите
едит: Колега гледам Благоевградска регистрация та да те питам от къде си
едит2: Сега се сетих!!!! Вчера мина в Благоевград пред мототехника !!!! и в последния момент видех стикера отзад!!! Даже някой се обърна по моя Голф
Аз бях спрял на спирката !!!
Я кажи дали се бъркам

едит: Колега гледам Благоевградска регистрация та да те питам от къде си

едит2: Сега се сетих!!!! Вчера мина в Благоевград пред мототехника !!!! и в последния момент видех стикера отзад!!! Даже някой се обърна по моя Голф
Я кажи дали се бъркам

- baivan
mr_bush написа:Сега се сетих!!!! Вчера мина в Благоевград пред мототехника !!!! и в последния момент видех стикера отзад!!! Даже някой се обърна по моя Голф
Я кажи дали се бъркам![]()
Не бъркаш

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
baivan написа:mr_bush написа:Сега се сетих!!!! Вчера мина в Благоевград пред мототехника !!!! и в последния момент видех стикера отзад!!! Даже някой се обърна по моя Голф
Я кажи дали се бъркам![]()
Не бъркашВръщах се от София и минах през Благоевград за да купя едни части. Иначе съм от с.Баня(на 5 км от Банско)
Свиркай другия път като се засечем