http://www.bittel-bg.com/content.php?ln=bg&pid=75
това което има слот за MMC/SD го гледах в брошура на Метро за 109лв. без ДДС
mp3 player за без пари
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: mp3 player за без пари
netizen написа:http://www.bittel-bg.com/content.php?ln=bg&pid=75
това което има слот за MMC/SD го гледах в брошура на Метро за 109лв. без ДДС
дали си заслужава тва Nippon май е бая куча марка. аз гледах Daewoo за 150 лв. без карта и usb, със 170 лв.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Пич в голяма грешка си. Няма никаква промоция. Модела 7501 си е пак за 166 лв с данъка. Промоцията била за модела без USB i SD порта.Цената му не е променяна тоетс какато си беше преди 1 или 2 или 3 седмици си е пак същата.
В събота си взех модела 7501 с двата порта.Пробвах с 1 CD RW поне 4-5 годишно и доста понадрано.Носих си за целата и едно по младо CD RW. за моя изненада взе че разпозна дъртото CD RW. Имах в себе си и USB флашче и то си заработи. не съм пробвалоще с SD но и там смятам , ч еше работи.
И двата модела имат дистанционно.
Мой колега има модела 7501 от 6 месеца и не се е оплаквал.
Купих си такова защото разсъждавам - всичко се прави в Дърпандия/ Китай , Тайван/ Вече Малаизия е супер лукс. И Панасоник да си вземеш и Сони и др. марки всичко ще е с бай ти Лазар от Китай, както и механиката. т.е. Плащаш повече само за името.
Логиката ми е като откаже бай Лазар пъхам 1 карта и пак свири МП3ки.
Лазера до 2 години го отписвай.
Взех модел с черен панел и осветление в син цвят.
В събота си взех модела 7501 с двата порта.Пробвах с 1 CD RW поне 4-5 годишно и доста понадрано.Носих си за целата и едно по младо CD RW. за моя изненада взе че разпозна дъртото CD RW. Имах в себе си и USB флашче и то си заработи. не съм пробвалоще с SD но и там смятам , ч еше работи.
И двата модела имат дистанционно.
Мой колега има модела 7501 от 6 месеца и не се е оплаквал.
Купих си такова защото разсъждавам - всичко се прави в Дърпандия/ Китай , Тайван/ Вече Малаизия е супер лукс. И Панасоник да си вземеш и Сони и др. марки всичко ще е с бай ти Лазар от Китай, както и механиката. т.е. Плащаш повече само за името.
Логиката ми е като откаже бай Лазар пъхам 1 карта и пак свири МП3ки.
Лазера до 2 години го отписвай.
Взех модел с черен панел и осветление в син цвят.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
anger поразпитай bowdown защото и аз обикалям за МП3 и се колебая м/у ЕЛИТ и въпросния НИПОН,ниските класове на сони,джейвиси,пайниър и компания не ми харесват с тези едноредови монохромни дисплеи,пък и на всички като производител както kriss11 писа е маркирано ''Made in China''
.
Аз няма да вземам количества
но все пак подробностите и качеството ме интересуват.

Аз няма да вземам количества

- dulag
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
FELIPE написа:anger поразпитай bowdown защото и аз обикалям за МП3 и се колебая м/у ЕЛИТ и въпросния НИПОН,ниските класове на сони,джейвиси,пайниър и компания не ми харесват с тези едноредови монохромни дисплеи,пък и на всички като производител както kriss11 писа е маркирано ''Made in China''.
Аз няма да вземам количествано все пак подробностите и качеството ме интересуват.
Колега Нипона не е лошш работи безотказно един приятел си купи такъв супер е доволен

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
netizen написа:kris11 написа:Пич в голяма грешка си.
явно ти си в грешка "пич"
http://www.yoree.org/nippon.jpg
Не съм в грешка. Провери в Метро как стои въпроса и тогава казвай.
Брошурите се печатали в Румъния. На брошурата била сложена грешна снимка и грешен текст. !! А на гърба на брошурата пише, че не носят отговорност за печатни грешки. Стигнах до управителя на Варненското Метро по този въпрос и има само вдигане на рамене и не е тях грешката.
Просто аз , ти и другите четат грешно брошурата

Върни се в “ОФФ-Топик - други”