ATB в България или един ЧОВЕК в една "държава"
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Stoi , въпреки че бях от тези дето ги нарекохте "мазни , печелбари , мутри и т.н." нито съм старчок , нито имам куп пари , но бях поканен и искам да кажа , че си АБСОЛЮТНО ПРАВ . Казах го и на другите , които бяха с мен и тука ще го напиша . Не може да се обявява публично за някой изпълнител , да се твърди , че входа е свободен и да гледаш гърба на човека за който си бил път и си дошъл да видиш .!!! (ня някои и гърба не им се виждаше) .
ППП
Преди да тръгна не си записах телефона ти и нямаше как да ти звънна да се видим , на следващия концерт на ATB (който ще е скоро) ще пием по едно
ППП
Преди да тръгна не си записах телефона ти и нямаше как да ти звънна да се видим , на следващия концерт на ATB (който ще е скоро) ще пием по едно

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Exell написа:Stoi , въпреки че бях от тези дето ги нарекохте "мазни , печелбари , мутри и т.н." нито съм старчок , нито имам куп пари , но бях поканен и искам да кажа , че си АБСОЛЮТНО ПРАВ . Казах го и на другите , които бяха с мен и тука ще го напиша . Не може да се обявява публично за някой изпълнител , да се твърди , че входа е свободен и да гледаш гърба на човека за който си бил път и си дошъл да видиш .!!! (ня някои и гърба не им се виждаше) .
ППП
Съжелявам че съм те вкарал в кюпа ! Извинавай

P.s
Сега разбрах и още подробности от гафа Охраната на Cacao даже в първия момент не искала да пусне ATB вътре, защото нямал VIP покана...накарали са го да чака пред входа...не го пуснали на собственото му парти Баси излагацията !!!! Човека направо побеснял.....Какво ли си е помислил за милата ни родина ?! И въпреки това той влезе и се раздаде до край ...за всички нас.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Бат стойко евала за речта! Отначало си помислих, че си останал без АТБ! Но речта ти по-късно ме вдигна отново!
Явно организаторите са си нямали и пониятие за какво става на въпрос. Това е защото в българия се слуша само нашата мила и скъпа чалгарщина! Малко са хората които гледат музиката по светеа....
Явно организаторите са си нямали и пониятие за какво става на въпрос. Това е защото в българия се слуша само нашата мила и скъпа чалгарщина! Малко са хората които гледат музиката по светеа....
-
- Автомобил:
- Двигател:
:(
a az, kvo da kaja ebahti kasmet izkarah cql den se 4udehme dali ATB 6te si naprai PARTY-to za6toto se vidqhme s edno priatel4e (ba6ta mu e upravitel na plaja) i go pitahme kvo staa dali 6e ima ne6to a toi mi kaa 4e moje da nqma nikvo party za6toto ima6e super silen vqtur prez dena i scenata padnala i nqkvi dvama bili v bolnica
super mnoo se qdosah stana 10 4asa i to4no misleh da si lqgam i moite fr's mi zvanqt i mi kazvat are na ATB pitam gi tam li 6te e mi kazaha da vikam si OK na4i 6te hoime opraih se tam A-U i tragvam do cacao pe6a hodih (po-princip jiveq na dr krai na sl.brqg) naprao poludqh
kakto i da e otiam pred cacao na patq ve4e zvanq im pitam gi kade po to4no sa vatre te mi kazvat otzad sme otivame otzad sabirame se vsi4ki super mnoo hora 4aka otzad vikam si kvo staa tuka vatre sig e FULL pitam gi samo VIP bilo
kakto i da e kefihme se i po edno vreme idva nqkav pi4 i kazva na moite fr ve4e mojelo da se vliza tragvame sq super mnogo hora na vhoda oneq preburkvat ne6to i si kazahme da otidem otzad dokato se ga4at oneq v bara stoqhme tam na studa
sled okolo 4as na4i kam 2.30 3.00 i tragvame da si minavame tam prez ohranata oniq ni vika : "kade we ? ? ?" -mi na party-to vika mnoo hora ima nemoje
kakto i da e kam 4 i ne6to otivame ohranata gi nqma direct na vatre vlizame gleam na pulta nqkav dr pedal naprao misleh da si tragvam i pove4e nikoga da ne stapq na cacao beach party-to ne be6e kato za Poslednoto qko party na cacao bqh razo4arovan ot party-to dano dr godina da nqma takiva izcepki kato tazi
mod edit: Vizor
пробвай на български

kakto i da e otiam pred cacao na patq ve4e zvanq im pitam gi kade po to4no sa vatre te mi kazvat otzad sme otivame otzad sabirame se vsi4ki super mnoo hora 4aka otzad vikam si kvo staa tuka vatre sig e FULL pitam gi samo VIP bilo

mod edit: Vizor
пробвай на български
Последна промяна от napu6enqk на Пон 01 сеп 2008 15:41, променено общо 1 път.
Не знам колко то вас са били на Cacao beach, но аз бях там и от цялата история останах със смесени чувства.Положителни заради АТB - проявил се като голям dj, но най-вече като изключителен човек!Защо ли?Ами ето от къде идват и моите отрицателни емоции - никъде из цяла БГ, особено пък в Слънчев бряг нямаше ни един плакат, уведомяващ за пристигането на dj н 4 в света (за разлика от разни супер безизвестни мишки).Сами си отговорете защо...партито не се прави от Cаcао beach, а от еврофутбол...и така вместо пред няколко хиляди души (може би главно чужди туристи), АТB пуска пред 100 наркомана и 200 фена...второ след като уж нямаше вход, естествено, българският интелект измизли следващата простотия - да има вип зона, която е в самото заведение, а за тези от вън имаше процеп от 5 квадрата, през които евентуално да зърнат своя любимец.За капак тонколоните отпред изключиха и никoй не се сети да оправи проблема...в крайна сметка точно тук излезе на сцената човека АТB, които заяви, че няма да излезе на сцената докато хората от вън не бъдат допуснати вътре! И след като това стана, простотиите не спряха - точно пред пулта на място от около 10-15 квадрата имаше празно място, тъй като камерите снимали (все едно другъде не можеше да снима), в резултат на което АТB на няколко пъти направи значи да бъдат разкарани и хората да се забавляват.Тук е мястото да кажа, че лично видях с опчите си неговото разочарование от този факт (бях точно до споменатът зона) и тогава попитах охраната, която ни блъскаше нон стоп защо не може да влезем там, така или иначе щяха да ни пуснат(както и стана след 10 минути след поредния протест на АТB (вече изразен на бг dj-я)).Човекът от охраната ми отговори, че нямало как да стане, но в този момент други двама от немуподобните ме подхванаха под ръка и хайде отвън със заканата към външната охрана - "Този (за мен става въпрос) да не съм го видял тукс повече".Е, догледах отвън партито, но безпобразието в БГ от всяка гледна точка продължава...
...защо ли обаче на house партита охраната стои и само гледа как покрай нея се друсат с кокайни, хапчета и какви ли още не простотии - тогава никoй не те закача...пазим си нашата си простотия, не ни трябват външни, чужди култури, важното е ди вървяй далаверките...
...дано на Тиещо поне да не се случват такива неща, ощетяващи обикновения фен...
Trance nation
2008-09-02 14:46:52
--------------------------------------------------------------------------------
Леле, четете хора българската вулгарност, наглост, социалистическа склонност към манипулация и още много простотия!!!!В сайта на еврофутбол Световноизвестният DJ ATB предизвика истински фурор сред феновете, който наброяваха над 5 000 души по време на "ЕВРОФУТБОЛ LIFE & ENERGY" парти. Купонът бе по повод 15-тия рожден ден на блгарския букмейкър. Германецът миксира близо три часа най-нашумелите си парчета. Партито LIFE & ENERGY започна в 22.45 часа, когато на сцената излязоха момичетата от денс група Модел. Веднага след това публиката изпадна в еуфория от първото парче на Crystal Waters, която пристигна специално за купона от Ню Йорк. Тя изпя едни от най-нашумелите си парчета, сред които награденото за най-продаван горещ денс клубен сингъл на Билборд - "100% Pure Love".
Купонът продължи с пълна сила с изпълненията на Velvet. Тя изпея парчето "Mi Amore”, станало любима песен на денс феновете у нас през 2006 г.
Малко преди полунощ 5-минутна мощна заря озари небето над Слънчев бярг и даде начало на техно-звученето на партито LIFE & ENERGY. Тогава старозагорският DJ Gagalovе подгря с невероятни сетове публиката, които танцуваха в такт с музиката директно на плажа. Обстановката бе наелектризирана и от огнения перформънс на формация Ним.
Малко след 1.30 часа партито достигна своя връх след мощните викове на феновете, които скандираха името на АТВ. Те аплодираха първото парче на звездата, която взриви аудиторията с топ парчетата си "9PM (Till I Come)", „Don’t Stop!”, “Killer”, “Let U Go”, “Ecstasy” и много други. Специално за партито бяха дошли негови почитатели от Унгария, Ирландия, Англия, Холандия, Чехия, Полша и др. Много от тях се показаха като истински транс-фенове, след като бяха облякли специлно за партито констюми на Спайдърмен, Супермен и други известни герои от комиксите. Сетът на DJ ATB продължи до 4.30 часа стутринта, след което още 15 минути той раздаваше автографи на феновете си.
КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТЕЗИ 5000 ХИЛЯДИ, БЯХА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300-400 ДУШИ?!?!?!?!? И къде БЯХА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ, СЛЕД КАТО НИ ЕДИН АФИШ НЯМАШЕ, КОЙТО ДА ИМА КАЖЕ....БЕСЕН СЪМ, БЕСЕН
...защо ли обаче на house партита охраната стои и само гледа как покрай нея се друсат с кокайни, хапчета и какви ли още не простотии - тогава никoй не те закача...пазим си нашата си простотия, не ни трябват външни, чужди култури, важното е ди вървяй далаверките...
...дано на Тиещо поне да не се случват такива неща, ощетяващи обикновения фен...
Trance nation
2008-09-02 14:46:52
--------------------------------------------------------------------------------
Леле, четете хора българската вулгарност, наглост, социалистическа склонност към манипулация и още много простотия!!!!В сайта на еврофутбол Световноизвестният DJ ATB предизвика истински фурор сред феновете, който наброяваха над 5 000 души по време на "ЕВРОФУТБОЛ LIFE & ENERGY" парти. Купонът бе по повод 15-тия рожден ден на блгарския букмейкър. Германецът миксира близо три часа най-нашумелите си парчета. Партито LIFE & ENERGY започна в 22.45 часа, когато на сцената излязоха момичетата от денс група Модел. Веднага след това публиката изпадна в еуфория от първото парче на Crystal Waters, която пристигна специално за купона от Ню Йорк. Тя изпя едни от най-нашумелите си парчета, сред които награденото за най-продаван горещ денс клубен сингъл на Билборд - "100% Pure Love".
Купонът продължи с пълна сила с изпълненията на Velvet. Тя изпея парчето "Mi Amore”, станало любима песен на денс феновете у нас през 2006 г.
Малко преди полунощ 5-минутна мощна заря озари небето над Слънчев бярг и даде начало на техно-звученето на партито LIFE & ENERGY. Тогава старозагорският DJ Gagalovе подгря с невероятни сетове публиката, които танцуваха в такт с музиката директно на плажа. Обстановката бе наелектризирана и от огнения перформънс на формация Ним.
Малко след 1.30 часа партито достигна своя връх след мощните викове на феновете, които скандираха името на АТВ. Те аплодираха първото парче на звездата, която взриви аудиторията с топ парчетата си "9PM (Till I Come)", „Don’t Stop!”, “Killer”, “Let U Go”, “Ecstasy” и много други. Специално за партито бяха дошли негови почитатели от Унгария, Ирландия, Англия, Холандия, Чехия, Полша и др. Много от тях се показаха като истински транс-фенове, след като бяха облякли специлно за партито констюми на Спайдърмен, Супермен и други известни герои от комиксите. Сетът на DJ ATB продължи до 4.30 часа стутринта, след което още 15 минути той раздаваше автографи на феновете си.
КЪДЕ ГИ ВИДЯХТЕ ТЕЗИ 5000 ХИЛЯДИ, БЯХА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300-400 ДУШИ?!?!?!?!? И къде БЯХА ТЕЗИ ЧУЖДЕНЦИ, СЛЕД КАТО НИ ЕДИН АФИШ НЯМАШЕ, КОЙТО ДА ИМА КАЖЕ....БЕСЕН СЪМ, БЕСЕН
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”