Локални сбирки в Пловдив- АРХИВ
- vankoni
- Автомобил: VW passat B3 B5.5
- Двигател: PF1991 ALT2003
- Контакти:
vankoni написа:18+![]()
![]()
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1028/1421337582.JPG
http://www.molia-polzvaite-drug-host-za-snimki/v.php?p=u/1329/723787577.JPG
Ванкониии
Ша на бият, бре!![]()
Давай само линкове!
mod edit: radotom
ОО ЛИНКОВЕ ИМА МНОГО САМО ДА ИСКАТЕ...

- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
...
ReCaRo` написа:аз сега да питам, има ли някой който се занимава с музика (ремонт на едно говорителче)
Търсиш на този гсм Енчо 0887701820.Кажи му за какво става въпрос и той ще ти каже дали ще ти свърши работа.Аз едно време пренавивах,но спрях да се занимавам.Другият вариянт ти е Обертон на околовръстното в тракия и другият който последен бих проверил.Борис Анков срещу Военна болница.Ако ти трябва точен адрес мини на лични.
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ...
Rieger-GTI написа:ReCaRo` написа:аз сега да питам, има ли някой който се занимава с музика (ремонт на едно говорителче)
Търсиш на този гсм Енчо 0887701820.Кажи му за какво става въпрос и той ще ти каже дали ще ти свърши работа.Аз едно време пренавивах,но спрях да се занимавам.Другият вариянт ти е Обертон на околовръстното в тракия и другият който последен бих проверил.Борис Анков срещу Военна болница.Ако ти трябва точен адрес мини на лични.
мерси много, ще му звънна
п.с. някой да знае дали в Пловдив се продава някаде широк нож за голф 3, или трябва да ходя до Пазарджик
- Rieger-GTO
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1983
- Контакти:
...
някой да знае дали в Пловдив се продава някаде широк нож за голф 3, или трябва да ходя до Пазарджик
На кукленско шосе преди митницата в ляво завиваш посока магазина на TCM подминаваш го и малко по на долу мисля че беше предпоследният магазин продават пластмаси ,брони и др....40лв е големият нож там.
Kingpin написа:Абе имам едно питане...що си правите срещите в четвъртък?В смисъл не е ли по-добре в петък или през уикенда? Така някои селяни като мене (дето живеят в големите села (и най-голямото такова)) ще могат също да присъстват...
за петък незнам, но през уикенда кой на село, кой на балкан, кой някаква друга работа хванал ...