Окачване на/за Поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
MuzikalnaMania
Автомобил:
Двигател:

Окачване на/за Поло

Мнениеот MuzikalnaMania » Пон 01 сеп 2008 15:00

така колеги искам да попитам следното нещо:
няколко човека ми подметнаха че окачването от голф 2 може да се прехвърли на полото - вярно ли е и трябва ли да се преправя нещо ?
защото искам да го сваля по надолу че сега се клати като кораб в бурно море, няма да го правя "бегачка" или нещо такова просто искам да е по устойчиво на пътя, в завои и т.н.
става на въпрос за поло 1993година
ако има евентуално само пружини още по добре за мен
ако няма лесен вариант обяснете ми сложните . . . :roll:

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 01 сеп 2008 15:26

Най-лесния вариянт - взимаш си нови пружини от polo GT 90-94 предни и си готов. Задните на GT са като на CL - така че отзад слагаш нови от CL и си готов :wink: . Аз така направих :wink:
Разликата е осезаема, а и колата има друга стойка вече. Не се люляш като в лодка и си доста по-стабилен. Само със пружини става интервенцията - не се налага да сменяш и амортисьори :wink:
Иначе и аз съм чувал че предните от голф стават, но голфа е по-тежък и на половера ще возят въз твърдо според мене.

Потребителски аватар
MuzikalnaMania
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MuzikalnaMania » Пон 01 сеп 2008 16:43

добре де я ми дай снимка да видя как изглежда
ето мойто http://www.mihov.snimka.bg/album.php?album_id=280472 и Много ме дразни

jabeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jabeto » Пон 01 сеп 2008 17:39

Колега ако става на въпрос за поло 6н то за да ти станат пружините от голф 2 требва да смениш чашките нс твойто поло с такива от голф2 зашото на полото са по малки и има възможност пружините да минат през тях,но това е само ако колата ти е поло 3-ка тоест 6Н а иначе за другите модели поло не знам как стоят нещата(защото това го знам от личен опит)И другото което е важно с пружини от голф полото ти няма да слезе толкова ниско колкото голфа защото е по леко за това или ще трябва да ги резнеш малко(което не е желателно, защото им се губят качествата) или наи добре е да си вземеш такива от поло.Успех :wink:

Потребителски аватар
lrlmodo
Автомобил: Zafira OPC
Двигател: Z20LET

Мнениеот lrlmodo » Пон 01 сеп 2008 21:13

MuzikalnaMania написа:добре де я ми дай снимка да видя как изглежда
ето мойто http://www.mihov.snimka.bg/album.php?album_id=280472 и Много ме дразни

Цъкни на бутончето 'профил' отдолу - има снимки
Гледам, че си с HZ мотор :wink:

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”