Пасата гасне/падат му оборотите/, когато натисна много леко педала на газта.
Ако го натисна рязко - проблем няма. Това го прави само на газ. На бензин не. Много е неприятно в софийските задръствания - трябва винаги да потеглям с много газ ако не искам да ми загасне колата. Когато съма на по-висока предавка от първа и натисна педала много леко и плавно тогава се получава много непияно придърпване.
Колата е 1.8mi ABS

Гасне при много леко натискане на педала на газта
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
Това се полу4ава при бедна смес на ниските обороти. По принцип може и друго да е но при настройка на изпарителя трябва да се оправи. Ако можеш сам си поиграй с настройките на сместа от винтовете на изпарителя. Не си писал какъв е ,но по на4ин на действие си прили4ат. Има писано за настройки на разни изпарители из форума, сигурен съм 4е ще намериш нещо.
Успех
Успех
- dandan
- Автомобил: Passat B5-5
- Двигател: AHA 2003
Не знам кое кранче си развил, аз говорех за винтовете на самия изпарител които са. Ако си развил кранчето което е на самия маркуч може да се оправи малко , но ако си направил това те съветвам да го върнеш обратно и да намериш винта за газта на празния ход и него да развиеш. При въртене ще трябва да се усеща как ДВГ-то си променя оборотите и начина на работа, намери устойчиви обороти и пробвай, ако все още е така развий малко към по-богата смес.
Успех
Успех