Пасата ми след запалване губи обороти и гасне
- make666
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата ми след запалване губи обороти и гасне
Здравейте,колеги!От 2 седмици ми се появи проблема.Колата пали на бензин и при 2500 об.преминава на газ.Смених мембрани и клапан и скоро след това се появи проблема.Като карам на газ и при следващо превключване на бензин колата губи обороти , не може да се изфорсира и гасне.Пробвах с рестарт на компютъра и наистина се оправя след това , но до следващото палене на бензин и гасне.Колата ми е с ламбда контрол.Двигател ABS , 1.8 ми.Сменил съм палец,капачка и свещи преди 5000 км.При каране на газ колата няма проблеми.Ще съм ви благодарен ако ми дадете насоки какъв може да е проблема.
- hellforge
- Автомобил:
- Двигател:
ами и моя пали на бензин и превключва на газ автоматично. 1.8 моноинжекция е. гасне докато не загрее,макар,че и след това понякога гасне. трябва да му подавам повече газ. свещите и дистрибуторната капачка скоро ги смених,но не е там проблема. може би трябва да отидеш на техник да ти види газовата уредба.
- make666
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера минах 15 км.на газ и загасих колата.При следващото палене на бензин пак същите симптоми-не държи обороти,не може да се изфорсира,гасне и работи сякаш на 2-3 цилиндъра.Както и да е запалих и с постоянно натискане на газта потеглих,но нямяше мощност колата.След 1 км.всичко се оправи сякаш нищо не е било.Интересно при диагностиката и при газаджията нищо и нямаще.Вече се чудя какво ли е и къде да я закарам да я оправят.Мисля и да пробвам с някаква добавка за почистване на инжекциона.Дано да помогне.