Кои са червените патрулки
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Кои са червените патрулки
Днес се разминах пред магазина ми с една червена патрулка, пежо 206, отсрани пишеше POLICE, отпред на капака герба на София, пълна с жени. После като минах транзит видях, че са спрели пред магазина и една жена наднича през витрината. Това някаква икономическа полиция ли е, че съм отскоро в бранша и не съм запознат?
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
ISRalien написа:Мен ако питаш е някакво дарение от някъде си и просто са се вдигнали камара женски куки по магазините
Първата част не я разбрах

Втората - бяха си цивилни, не униформени

едит: но много бързах да спирам да ги проверя, какви са и какво търсят. То навсякъде ги им телефоните ми и ако им трябвах, може би щяха да се обадят

- Speed_Am_All
- Автомобил:
- Двигател:
Тъи като е пежо и аз мисля като колегата, но поради невъзножноста да се доставят определения брои астри за определен срок са решили да взимат и други цветове полицейски автомобили (червени и сини ако не се лъжа). Като различните цветове полицейски автомобили ще са с различно предназначение. КAT остават бели 

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
rosy написа:Дашо написа:Айде да "осветля" малко този въпрос-Тези червени пежа с герба на София,принадлежат на Общинска Полиция в София
Омбре, то няма такава структура
Абе не съм 100% дали това му е точното име,но 10000% са на тази структура (както и да и е името).Доколкото си спомням от последния парад на МВР,на който бях като такива ги обявиха
- varkulaka
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Кои са червените патрулки
rainheart написа: червена патрулка, пежо 206, отсрани пишеше POLICE, отпред на капака герба на София
щом е с герба на София на капака трябва да е няква Общинска Полиция
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”