дано да сте ме разбрали и по-дано да имате нещо на ум... Проблем с габаритите....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
ilkooooG2
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с габаритите....
1во здравейте на всички маняци
много ми е интересен форума и до сега само четех... без да пиша... даже регистрация бех забравил да си направа докато не излезне един проблем... имам под ръка един голф 2ка ииии реших габаритите да ми светат синbо
зех си диодчета... монтирах 1во от дясната страна където няма акумулатор и става бързо и лесно... пробвах и всичко ок... монтирах другия (малко по трудно)... пробвам и кво не свети
помислих си че е от диодчето нещо... взех още 2 нови и те не светат... пробвах ги всичките на десния габарит дето стана от 1вия път и си светат без проблем... а обикновенната лампичка дето е старата си свети там където не могат сините...
дано да сте ме разбрали и по-дано да имате нещо на ум... 
дано да сте ме разбрали и по-дано да имате нещо на ум... -
ilkooooG2
- Автомобил:
- Двигател:
еми да ясно ми е даже си го има обяснено на гърба как се слагат... ииииии нестава
помислих си нещо захранване нз си кво.. щото за да ги пробвах давах колата на контакт и така... после почнах да я паля... да тогава да пускам и пак не става... после си помислих там дето се поставя диодчето да е преебано нещо, но надали щото обикновенната си свети
помислих си нещо захранване нз си кво.. щото за да ги пробвах давах колата на контакт и така... после почнах да я паля... да тогава да пускам и пак не става... после си помислих там дето се поставя диодчето да е преебано нещо, но надали щото обикновенната си свети
-
ilkooooG2
- Автомобил:
- Двигател:
:(
... не става и не става...
отчаял съм се яко... какво ли не въртех и не пробвах... смених гнездата на десния и на левия (десния пак си свети... ЛЕВИЯ НЕ) значи не е проблема в гнездото на крушките... от лято пак обикновенните крушки си светат като сложа диод не

- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :(
Колега,какво си сменявал !?ilkooooG2 написа:... не става и не става...отчаял съм се яко... какво ли не въртех и не пробвах... смених гнездата на десния и на левия (десния пак си свети... ЛЕВИЯ НЕ) значи не е проблема в гнездото на крушките... от лято пак обикновенните крушки си светат като сложа диод не
![]()
![]()
![]()
![]()
-
ilkooooG2
- Автомобил:
- Двигател:
Re: :(
ivkata написа:Колега,какво си сменявал !?ilkooooG2 написа:... не става и не става...отчаял съм се яко... какво ли не въртех и не пробвах... смених гнездата на десния и на левия (десния пак си свети... ЛЕВИЯ НЕ) значи не е проблема в гнездото на крушките... от лято пак обикновенните крушки си светат като сложа диод не
![]()
![]()
![]()
![]()
Казах ти само да обърнеш поляритета на фасунгата,отзад са две жици с кабелни обувки просто им размени местата!!!
смених гнездата на крушките да не би да е клеасало нещо... ам иначе не съм те бил разбрал правилно
-
ilkooooG2
- Автомобил:
- Двигател:
ivkata написа:Колега,ето ти буксата....
ето ти и фасунгата...
От теб се иска само да извадиш буксата и да я обърнеш,и ако пак не светне търси причините в диода,или захранването(ако не ти е светил габарита и преди интервенцията)!
е цена немаш
мерси мн браточки и се извинявам ако съм ви посъбрал нервичи мааааааа нз човек да се е родил научен Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта