Passat среща - архив
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
срещи на пасаторите
ако се иска обща среща на всички ЖЕЛАЕЩИ с Пасаторите наи удачното място сега в топлото време е в село БЕЗДЕН,на 17км от София,имат и голям пуст площад и зад последната кръчма е равно поле декар на декар,кръчми 3-4,за хапване става,бира много ,язовир пълен с риба, иначе и аз ще наблюдавам темата,защото ние сме много,па не сме и малки кат поло-верите,място ни трябва 

- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
Re: срещи на пасаторите
Radoslav_Radev написа:ако се иска обща среща на всички ЖЕЛАЕЩИ с Пасаторите наи удачното място сега в топлото време е в село БЕЗДЕН,на 17км от София,имат и голям пуст площад и зад последната кръчма е равно поле декар на декар,кръчми 3-4,за хапване става,бира много ,язовир пълен с риба, иначе и аз ще наблюдавам темата,защото ние сме много,па не сме и малки кат поло-верите,място ни трябва
Абе много сме ма на пасат среща едвам се сабираме 5 човека...за момента няма много смисъл да се правят такива големи срещи при непотвърден интерес...хората едвам успяват в софия да дойдат пък камоли извън..иначе хубава идея....но трудно...

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
jojo-g написа:Предполагам и аз мога да се включа. Че се депресирам като ходя на сбирките на НИМ само голфчета и аз с моя пасат като изтърсак. Ама споделете неква карта за мястото на срещата и дата и час за да се домъкна.
Ето някаква карта:
http://bgmaps.com/map.asp?sid=ed09ae902 ... x=33&iy=47
Кино Арена...вижда се добре
За дата и час трябва да се разберем. Какво ще кажете за четвъртък 18.09. вечерта. За час кажете...19:30...20:00 часа?