Колеги, вижте VENTOMAN с какво се сдоби
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Страшна колица, честито колега. Много безаварийни км.
п.п. сега да не вземеш да ни избягаш и да отидеш ори Орелите
.
п.п.п. Към колегата който е пуснал темата: оправи заглавието колега
п.п. сега да не вземеш да ни избягаш и да отидеш ори Орелите

п.п.п. Към колегата който е пуснал темата: оправи заглавието колега

Последна промяна от stanislav_s на Чет 04 сеп 2008 9:27, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Ventoman
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Само някой да не ме разбере погрешно както винаги !
GT'то е хубаво , но според вкуса ми и нуждите ми, GT'то не ми харесва.
В момета в багажника на Астрата имам голям кувар с инструменти , три гедорета, комплекти с торксове и други такива по-специфични. Хидравличен крик. Две помпи за AFN мотор , две турбини за 1.9TDI , една счупена за 2.5TDI и една чисто нова за 2.5TDI. Един кашон пълен с пълния комплект ремъци и роки за 2.5TDI , три туби антифриз G12 , виско за 2.5TDI. Кофа , да си мия колата , две гъби, шампоан за кола, препарат за джанти. Сигурно съм забравил още нещо.
И с този багаж се качваме до пет човека в колата.
За това не мисля че GT'то е за мен. Преди да взема Астрата се бях замислил за Зафира ..............
GT'то е хубаво , но според вкуса ми и нуждите ми, GT'то не ми харесва.
В момета в багажника на Астрата имам голям кувар с инструменти , три гедорета, комплекти с торксове и други такива по-специфични. Хидравличен крик. Две помпи за AFN мотор , две турбини за 1.9TDI , една счупена за 2.5TDI и една чисто нова за 2.5TDI. Един кашон пълен с пълния комплект ремъци и роки за 2.5TDI , три туби антифриз G12 , виско за 2.5TDI. Кофа , да си мия колата , две гъби, шампоан за кола, препарат за джанти. Сигурно съм забравил още нещо.
И с този багаж се качваме до пет човека в колата.
За това не мисля че GT'то е за мен. Преди да взема Астрата се бях замислил за Зафира ..............
Последна промяна от Ventoman на Чет 04 сеп 2008 11:53, променено общо 1 път.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Ventoman написа:Единствено заради цената на която я взимам, не съжалявам че не си взех ево9 , десетката по-не ми харесва (въпрос на виждане) макар че изглежда зверски агресивно.
Пожелавам на всеки някой ден да си вземе по една чисто нова кола , ако ще и Астра ОРС да е !
ASTRA OPC е тотална мечта! Тука се изписаха някои отрицателни неща, които според мен са си чиста завист! Венто слагайте ключ на тази тема и да навъртиш милиони безаварийни с прекрасното возило!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”